A pesti oldalon történt a baleset. Hétfő reggel a főváros XX. kerületében és a Ferihegyi reptérre vezető úton is volt két baleset.

Összeütközött két autó a Rákóczi híd alatt hétfőn reggel; az egyik jármű az oldalára borult – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

A baleset a Soroksári úton történt, az autók akadályozzák a forgalmat a katasztrófavédelem közleménye szerint, amit csak a helyszínelés után tudnak megszüntetni.

Két autó ütközött össze a fővárosi Rákóczi híd alatt, az egyik felborult

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A katasztrófavédelem egy másik közleménye szerint hétfő reggel frontálisan ütközött össze két gépkocsi a XX. kerületi Helsinki úton, a Nagysándor József utca közelében. A balesetben egy harmadik jármű is érintett. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre. A baleset miatt lezárták a Helsinki út város felé vezető oldalát.

A XVIII. kerületben a Ferihegyi reptérre vezető úton is balesettel indult a hét: egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a Csaba utca közelében a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. A fővárosi hivatásos tűzoltók a társhatóságokat kérték a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Forrás: mti.hu, katasztrofavedelem.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.