A Facebook-oldalán jelentette be távozását. 

"Nem mintha sok vizet zavarna, de így tartom helyesnek: ma lemondtam a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatói tagozatában küldöttként viselt tisztségemről”

- írta Virrasztó Zsolt a közösségi oldalán.

Lemondott a zalai iparkamara küldöttje Parragh László miatt

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Lemondó nyilatkozatában azt írta, nem tud közösséget vállalni egy olyan, legfőképpen gazdasági érdekegyeztetésre hivatott szervezettel, amelynek országos elnöke véleménye szerint

„időről időre a saját érinthetetlenségéből és érzéketlenségéből fakadó magabiztossággal provokál és aláz meg kiszolgáltatott társadalmi csoportokat”.

„Nem tudok közösséget vállalni egy olyan, elvileg legfőképpen gazdasági érdekegyeztetésre, érdekképviseletre hivatott szervezettel, amelynek országos elnöke semmibe veszi, megveti, homogén, bűnös, ügyeskedő, kártékony masszaként láttatja, továbbá sokkal inkább sarcoltatja, sem mint képviseli, segíti a legkisebb – a megélhetésért zömében tisztességesen küzdő – hazai vállalkozások százezreit” – tette hozzá Virrasztó.

Szerinte Parragh Lászlónak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének viselkedése évek óta összeegyeztethetetlen a kamara eredeti szellemiségével. 

Forrás: Telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Parragh László családja a saját cégeik egy részét kiszervezte az off-shore paradicsomnak számító Delaware államba, és még a saját maga által vezetett kamarába sem léptette be azokat.
Ha rákeresünk a címre, egy teljesen hétköznapi amerikai házat találunk, amelyben egy mérnöki tanácsadó cég székel, a Parragh család vállalkozásáról nem tud a Google. Ez nem meglepő, Delaware állam igazi adóparadicsom, bárhova be lehet jegyezni bármilyen céget, amelynek két dolgot nem kell tennie: helyben gazdasági tevékenységet végezni és társasági adót fizetni.
- írta bejegyzésében a cikkre rátaláló Hadházy."
jesz
azt hittem Parragh mondott le...de nem, csak egy jellemes ember, aki ezután is tükörbe szeretne nézni...
Jozefina
Parraghot kellene inkább eltakarítani!!! A KATA körül kialakult botránynak ő az agyszülötje!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.