Orbán letette a névjegyét a fajvédő, vármegyés neofasiszták mellett. Romániában. A hungaristák szabadköpködésén.\nMiközben Orbán esetében is érdekes lenne látni azt a vállalkozást, hogy az elmúlt ezer évből elősorolja valamennyi biológiai ősét. Ami, elnagyoltan nem is olyan sok, mindössze negyven generációt ölel fel. Így az a 2^39, azaz 549. 755. 813. 888 ős igazán semmiség. Egy olyan nagyonokos, és nagyonbátor, embernek mint Orbán Viktor. A mormogó-kórusba nyugodtan társulhatna hozzá valamennyi decibelkeresztény, és ököl-hungarikum. Legalább egy darabig el lennének foglalva. A közös ősök közt pedig hátha megtalálnák azt a génhordozót, akitől ők emberebbek mindenki másnál. Mert addig nem többek egy zárt, ideológiailag elembertelenedő, a politikai kátyúban az idegengyűlölet szalmaszálába kapaszkodó csoport tagjainál. Mely csoport szellemi elődei között eddig több tömeggyilkos volt, mint az emberiséget előbbre vivő szellemiség. Ami akkor is igaz, ha olykor zseniálisan hatékony...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Románia szégyene, hogy egy külföldi pártnak rendezvény teret biztosít és még költ is rá, hiszen a román renvédelmisek is őrizték orbánt, annak ellenére, hogy nem a román állam vendége volt.
Nekünk meg külön szégyenünk, hogy ilyen a miniszterelnökünk és ezt még el is türjük!!!?? Az EU-nak is nagy szégyene, hogy nem tesz meg mindent az el lehetetlenítése érdekében!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Maccska: A hozzád hasonló árja románoknak miért nem tetszik ha nem fényezi valaki Orbán ánuszát?
Dr. Proktor
@Maccska: A nemzeti érzelmű nálatok a tolvaj és aki a korrupciót adja és elfogadja?
Csak mert akkor én tényleg nem vagyok nemzeti érzelmű...
Dr. Proktor
Ez a nemzeti nálatok csak takaró, eltakarja az igazi éneteket...
Aki Én
@Maccska: a hozzád hasonló qrva értetlen nemzetárulók szerencsére elenyésző kisebbségben vannak. Ezért nem fideszes az ország háromnegyede. Ők értik, amit te nem.
GeoCravker
@Maccska: A nemzeti demokrácia a vezérednél nagyjából a nemzeti szocializmus megfelelője

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.