Fricz Tamás tanácsadói minőségben segítette a volt köztársasági elnököt.

Áder államfői ideje alatt hétmilliós szerződést kötött a Békemenetet szervező CÖF alapítójávalMTI/Koszticsák Szilárd

Az RTL.hu információi szerint havi 873 125 forintért adott társadalompolitikai tanácsokat a Köztársasági Elnöki Hivatalnak Fricz Tamás politológus. Fricz neve ismerős lehet a CÖF szóvivőjeként és alapítójaként, így a Békemenet kapcsán is.

A tanácsadói megbízási szerződést nyolc hónapra, még Áder János hivatali ideje alatt kötötték meg a nyíltan kormánypárti politológussal a tavaly október elseje és idén május 31. közötti időszakra – írja a telex.hu.

A teljes megbízási összeg csaknem hétmillió forint, havi húsz munkanappal számolva egynapi tanácsadás több mint 43 ezer forintba került.

Az idei első féléves szerződéslistából az RTL más tételeket is kiemelt, így például azt, hogy havonta 650 ezer forintért végez „az ügyvédi törvény hatálya alá tartozó tevékenységet” az elnöki hivatalnak az a Balsai Ügyvédi Iroda, amelyről korábban az Átlátszó írta meg, hogy az egykori MDF-es miniszterből lett fideszes országgyűlési képviselő, majd alkotmánybíróvá választott Balsai István fia érdekeltsége.

Forrás: telex.hu, RTL.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
@ómió: Nem hasonlítunk, csak megállapítunk!Ha semmivé akarunk tenni valamit akkor összehasonlítjuk egy másikkal,ami hasonlóan rossz, és akkor már a megállapított tényállás, nem is annyira kedvezőtlen,rossz!Azt kellene elfogadni az embereknek, hogy aki rosszat csinál, kárt okoz , lop, csal vagy bűnözik, azt nem kell összehasonlítani semmivel, magát az esemény,a történést kell elítélni, vagy felmenteni!
Aki Én
@ómió: Hogy jön ide mutyigeri? Miért nem Tarlós, a maga több tucat tanácsadójával? Neked mindig kell egy rossz példa, hogy megnyugtasd magad? A szomszéd lábtörése is vigasztal, mikor a súlyos elmebetegséged a téma?
De a békamenet és szervezői nem politikai indíttatásúak, nem politizálnak, nem kapnak közpénzt, ugye te sutyerák balfasz bolsi?
ómió
@Aki Én: Mutyigeri efftársad úgy jön ide, bolsiék önnön tetves bolsiságát nonstop másrahazudni igyekvő mintagyagyása, mint "tanácsadóbajnok"! Még, ha ezt a címet a bolsi fajtád a Tarlósra hazudná is! Amúgy, a te efftársi elmebajodat mindig súlyosbítani szokta, ha efftársaid szokásait, viselt dolgait, "működését" hasonló esetekhez hasonlítják!? Csak nem, mert szerinted is annyira szégyelletesek!?
ómió
@drrotf: Csak nem "felülírnád" az einsteini tételt, miszerint minden relatív!? Vagy ezt a Lenin összes már megpróbálta előtted!? Netán te is szégyelled az efftársilag elkussolt "zsenialitásaitokat"!? Ezért kenegeted a szart?
Aki Én
@ómió: Azért az elég komoly, hogy mennyire nem foglalkozol a valósággal, mennyire elhazudsz mindent. Azzal áltatod magad, hogy akkor nincs?
Láss, te elmebeteg hazudozó komcsicska:

,,Háromszázmillió forintot szakít évente Tarlós Istvánnak és helyetteseinek 37 !!! (harminchét, te suttyó) tanácsadója, 800 ezret kap a hajléktalanügyi szakember.
Összesen évi bruttó 302 millió 340 ezer forintot tesz ki a Főpolgármesteri Hivatal 37 tanácsadójának fizetése - derült ki a Sermer Ádám liberális főpolgármester-jelölt által kikért adatokból, amelyek kapcsán már megírtuk, a bukott e-jegyrendszerért felelős főtanácsadók éves bére ebből mintegy 40 millió forintot tesz ki.

A lapunkhoz is eljuttatott dokumentumok tanúsága szerint a havi egymilliós fizetésű tanácsadók elitklubját erősíti Kovácsné Tóth Ágnes, aki a Főpolgármesteri Irodát vezeti. A fővárosi fejlesztésekért felelős Szegvári Péter szintén egymilliót szakít havonta, és a Tarlós István hivatalának kommunikációs igazgatóságát vezető Szűcs Gergely Miklósné is egymilliót kap.

Ezután a havi 900 ezer forintot kereső tanácsadók következnek..."
drrotf
Azt gondolom, hogy a bűn elkövetőjének mindenkori megbüntetése ügyében konszenzus van, és senki nem fogja azt mondani, leírni, hogy ennek felvetése a szar kenegetésével egyenlő!Az is világos számomra, hogy az elkövetett bűnök és büntetések médián keresztüli összehasonlítgatása nem szerencsés dolog, már csak azért sem mert az esetek összes körülményeiről a hírolvasó nem értesül, és így az elkövetők vétkességének megítélése sem lehet pontos.Márpedig csak részben ismert esetek és körülmények alapján összehasonlítani egyetlen büntető ügyet, de más jellegű ügyet sem érdemes. Az ilyen összehasonlítások, csak az ügyek elkenésére jók, és nem az felelősségek tisztázására.A szart azok kenegetik akik félismeretek alapján mondanak ítéletet egy egy ügyben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.