Bepanaszolta a rendőrséget Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő (SZDSZ) a Független Rendészeti Panasztestületnél, mert álláspontja szerint a rendőrség belső vizsgálatának megállapításai nem kielégítőek - ezt maga a képviselő közölte szerdán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jenni
Én azt mondom,hogy nagyon haszontalanok ezek a roma képviselők,nem hogy segítenének ezen a helyzeten hanem még szítsák az indulatokat,az lenne már végre a feladatok hogy megteremtsék együtt a politikusokkal hogy nyugodtan tudjunk élni,komolyan mondom haszontalan az összes....Azzal nem érnek el semmit hogy mindig lerasszistáznak mindenkit...
antonka
bepanaszolta azokat a rendőrőket, akiktől reszketve, féltve a tetves életét ,védelmet kért. na ehhez is pofa kell, egy ilyen ellenszenves, gusztustalan, bunkó, agressziv pofa ami neki van. vigyázzon rá a devla, a rendőrők hagyják, hogy kicsit megfincogtassák a pofája miatt. ellenszenves, bunkó, rasszista dög.
cadmagician
mekkora egy tálentum ez a nő. ilyen vezetők kellenek a kisebbségnek! meg is érdemlik ezek szerint... de mi is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.