Gyurcsányék napról napra, évről évre támadják a rezsicsökkentést, mert ők be sem vezették volna azt – így reagált a Fidesz Varju László (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára. A Fidesz közleménye szerint Gyurcsányék Európa legdrágább rezsijét fizettették a magyarokkal, és most is ezt tennék, mert a „háborúpárti baloldal támogatott minden elhibázott brüsszeli energiaszankciót”. Bármit is állítanak Gyurcsányék, a rezsicsökkentés most is védi a magyar családokat, Európában egyedülálló módon az átlagfogyasztás mértékéig minden család havi 181 ezer forintot spórol meg a rezsin – áll a Fidesz közleményében. Varju László, a DK alelnöke online sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja követeli, hogy a kormány és az MVM ne a legnehezebb sorsú embereken nyerészkedjen, hanem haladéktalanul szabályozza a feltöltős villanyórák árszabását.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az EU viszont 8 milliárdos segélycsomaggal támogatja Ukrajnát...!

Jól megszívtuk evvel az EU diktatúrával...
Mekkora visszaosztást kapnak, ez volt az usa-ds tartótisztek parancsa...?
Ideje lenne eltávolítani timmermanst, vanlejjebbet, webert és a többi férget az eu-kassza közeléből.
csak úgy....
@verőce21: ennél a 8 milliárdnál orbán és bandája sokkal többet lopott!
-jól megszívtátok velük! ideje lenne altávolítani öket!
Yoda69
Helyes!
De jo lenne mar ha szervezenek valami orszagod es atfogo sztrajkot. De lehet hogy ezt oktober 23-ra tervezik, addigra bernek a megszorito intezkedesek "gyumolcsei".

@verőce21: EU diktatura? Ritka nagy barom vagy.
nejlontacskó
@verőce21: 9 az a 8, de eddig, csak 500 milliót kapott belőle Ukrajna, a következő 500-on is, gondolkodnak még, ugyan is az unio szerint, nagy az esélye, hogy elsikkadnak a pénzek
yazo64
Na ezért mennek ezek seggel a jövőbe, mert még mindig visszafele mutogatnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.