Cukorral vagy cukor nélkül, édesítővel is készíthető a házi sárgabarack lekvár, az egyik legkedveltebb lekvár. Süteményekbe, palacsintába, grízes tésztához, vagy csak egyszerűen kaláccsal egyaránt tökéletes választás. Sokan régi családi recept szerint készítik a baracklekvárt, mások kísérleteznek, újabb és újabb receptek után kutatva. Vannak, akik cukor helyett édesítőszerrel készítik, vannak, akik főzik, mások sütik a barackot. A házilag készíthető baracklekvár folytatásához kattintsunk a kisoki.hu linkre

Forrás: kisoki.hu
Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.