Egész gyorsan be lehet kerülni a közmédiába.

Közszolgálati média-újságíró és szerkesztő szakirányú továbbképzési szakot indít a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Közigazgatási Továbbképzési Intézete szeptemberben – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

A képzés költsége: 249.000 Ft/félév. 

A két féléves, levelező rendszerű képzés a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) együttműködésben valósul meg.

A cél olyan szakemberek képzése, akik átfogó elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a közszolgálati média működésével kapcsolatban, különös tekintettel az olyan feladatkörökre, mint a hang- és videotechnika, a műsorszerkesztés és -rendezés, a vágási és az operatőri ismeretek.

A gyakorlati ismeretek átadásán túl a képzés célja olyan elméleti tudás közvetítése is, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valaki a közszolgálati média felelős munkatársa lehessen.

Az oktatás rugalmas időbeosztásából adódóan a szak munka mellett is elvégezhető.

A felvételi leírásban szerepel az is, hogy a jelentkező

saját szakmai közegében olyan történetileg és politikailag koherens egyéni álláspontot alakít ki, amely segíti önmaga és környezete fejlődését, tudatosodását.

Forrás: mti.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Fogynak a firkászok a csicskasajtóból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Első félév: Orbán, az isten. Második félév: Orbán, az út.
Ennyi elég is. No de mit csinálnak majd, ha az istenkormány megbukik?
Sziszifusz
@ómió: 08:32
Háááát... erről van szó.
Az érvényesülés érdekében te és a hozzád hasonlók és az ex kommunista Fidesz potentátok a legelemibb erkölcsi normát sem tartjátok be.
Abba a tányérba szaaartok bele amiből korábban jóízűen falatoztatok. Kommunistából- liberális, liberálisból-illiberális és ki tudja milyan fordulat következik még.

Zárójelben közlöm veled, hogy nem tartozom egyik politikai oldalhoz sem. Úgymond, "haspárti" vagyok.
Viszont az amit Orbán Viktor és társai az elmúlt 12 évben produkáltak, nagyon dühít mivel ez már a "kopasznak is hajmeresztő".
gina
Még a félév sem kell ha hordasz fidesz fülbevalót !!!
gina
@ómió: Te idiótas kérdezd csak meg OV fönid a pártkönyvéröl és utána irogass te elmebeteg
ómió
@Sziszifusz: Ne kend rám a fekálbolsi "intellektusodat", bolsiék főcsáposa! Ha mindeddig elvoltam nélküle, most is távol tartom magam tőle! Inkább "dicsekedj" azokkal, akik - ha nem akartak kolhozban kapirgálni, mert többre érezték magukat hivatottnak - egy "magasabb státusz" érdekében a bolsi fekálbandátokhoz dörgölőztek! Per ma, viszont, szídjad őket, mert - mivel már nem érdekük - lekoptak a mocsokbolsi körödből és téged, mint hithű (hiába vakargatnád magadról) bolsit otthagytak! Amúgy, a Lenin szobor még sosem szakadt rád, amikor - mint a bolsi népkifosztók "reggel, éjjel meg este" hazudozó táborának egyik főcsáposa - a "legelemibb erkölcsi normákra" hivatkozol? Akkor, nem loptátok ki belőle az anyagot!
ómió
@gina: Ha te úgyis meghazudod, bolsiék gyagyás fajgörénye, kár lenne bárkitől is bármit kérdezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.