A pornómilliárdos Gattyán György bizniszeként elhíresült Teqball Kft. 750 Teqball pályát szállíthat a szakképzési centrumok részére, nettó 393 millió forintért.

Gattyán György cége 400 millióért szállíthat Teqball asztalokat a szakképzési centrumoknak
Fotó: ATV

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közölte az uniós közbeszerzési közlönyben – írta meg a napi.hu. A versenyeztetés mellőzésének indoka az, hogy a kért áru minden elemére kiterjedő kizárólagos jogokkal csak a Teqball Kft. rendelkezik.

A 750 pályából 717 darab Teqtm Lite pálya, míg 33 darab Teqzm One pálya. Az eljárást lezáró döntést augusztus 3-án hozta meg az ajánlatkérő.

A Céginfo.hu adatai szerint a Teqball Kft. 2013-ban alakult, a jegyzett tőkéje 4 millió 530 ezer forint. Tulajdonosa a luxemburgi bejegyzésű Teqball Holding S.á r.l. A múlt évet 2 milliárd 107 millió forint nettó árbevétel mellett 2 milliárd 72 millió adózás előtti veszteséggel zárta.

A teqball kifejlesztői Borsányi Gábor, Huszár Viktor Dénes és a milliárdos Gattyán György.

A Teqball Kft. Gattyán György pornómilliárdos meglehetősen veszteséges biznisze: a tavalyi évet 2 milliárd 107 millió forint nettó árbevétel mellett 2 milliárd 72 millió adózás előtti veszteséggel zárta.

Forrás: napi.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Fából van?! Decemberben már azzal fűtünk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Designer
Fából van?! Decemberben már azzal fűtünk!
Nessy
Ha nincs tanár, az üres órákat játékkal lehet eltölteni!
Eladott Ország
Gattyán György a pornópápa, nem értem, hogy mi abban a gyanús, hogy most fogyott az ötven miliárdos NAV tartozásom, tíz milliárdra , és véletlenül most az előválasztás után jöttem rá, hogy politizálni akarok. Az is merő véletlen, hogy tucatnyi üzlet kapcsolatom van a fidesszel. Nekem csak az a furcsa, hogyan lehet valaki , 50 milliárdos NAV
tartozással, egyáltalán “szabadlábon” ?! Amikor jó néhány “kevésbé szerencsés” honfitársa feje fölül, simán elárverezik a házát, vállalkozását, ha néhány milliós adósságot halmoz fel ! A pi..a kufár. Ez mèg úgy kellett nekünk mint krumplis zsákra a farzseb.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273431538_2013612038843520_7107962523906871850_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SPPY-IYN-58AX8ORo3c&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-L53Vors1Ficx0f6cKB_-LCGUuI_XMXJuV1_NIe6J3mw&oe=62FA1F88
csak úgy....
vajon hány millió esik a diákra fejenként ,ülöalkalmatosság szerint? -egyszerübben a süsü fideszesek végett! vajon 400 millióból hány diákot lehet leültetni, ha egy szék 1millióba kerül? :)
-oszt hány diák van magyarországon? ne az erdöket vágassátok ki,inkább a fideszt...
jesz
Méghogy Gattyán cége veszteséges? Az nem véletlen, inkább direkt...néhány könnycsepp ilyenkor jól jön..
Designer
@Eladott Ország: Inkább ide töltsd fel, itt sose törlik:

kepfeltoltes.zapto.org
kisfalud
Öröm olvasni az ilyen híreket! Így már bízhatnak abban az érintettek, hogy a végzős diákok vizsgamunkához is lesz anyag, és pld. egy gázszerelő tanonc tanárának ne a MÉH telepen kelljen kunyerálni egy darab rézcsőért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.