Valakit mindig hibáztatni kell? Az elmaradt budapesti tűzijáték okozóját ezúttal az Origo nevezte meg először: az Országos Meteorológiai Szolgálat "személyében". Vasárnapi hungarikum... De jó, már azt hittük, hogy a regnáló mégsem tévedhetetlen!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Az operatív törzs az biztos nem. A meterológusok gyúcsány mert nyaralt prüsszel mert nem szólt a meterológusoknak direkt ... Menjetek már a picsába fitymák mindenhez is hülyék vagytok és mindig más a hibás.
NEM TUDTOK CSAK LOPNI !
amortizáltok
50 majom elment kurkászni és mire jutottak sok a tetű ja majd bevállalják hogy szar ? ugyan ettől sötétebbek a témához. Ja mikor lesz eső majd ha esik szólok jó?
verőce21
Felesleges ezen rágódni, utólag már könnyű okosnak lenni! Jó döntést hoztak!
Béla333
Biztos Orbán nem ért haza a horvát miniszterelnöki vacsoráról, ezért lefújták az egészet.
A király a kolostorból látni szeretné a bulit...
division
@verőce21: Így van. Mondjuk azért az érdekes, hogy csak 1-3 órával előre tudják megmondani a pontos előrejelzést a meteorológusok. Kiírják a 24 órás előrejelzést, narancs riasztás mindenhova, aztán jó ha esik némi eső. Nálunk ennyi volt két nap alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.