A hétvégén nem volt itthon a macska, fejetlenül rohangáltak az egerek. Ez a programszervezésen is meglátszott, és persze a „valódi” felelősök megtalálására sem kellett sokat várni. Operatív törzs - lankadatlan fegyelemmel, tesztoszteronfelhőben ülve bátran és elkötelezetten – nézik az M1 hírcsatornát. Azt hiszem, őszintén mondhatom: nem sokan lennénk a helyükben. Tehát mindenre felkészültek. Egyvalamivel nem számoltak csak szegények: a sötétben bujkáló meteorológusokkal! Tudjátok: ők azok, akik csapadékot, lehűlést ígérnek a kánikula után álságos kis Facebook-posztjaikban, aztán mindig jön a szerencsétlen, átvert Kommentelő Kálmán, akitől megtudjuk, hogy náluk bizony EGY CSEPP SEM esett! De amikor szárazságot és felmelegedést jósolnak a kora márciusi esőben, olyankor is lebuktatja őket Kemtrél Kati, rámutatva, hogy már megint repülőkkel húzták-vonták a felhőket. Mert ezek ilyenek.

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
"Nem tudom, feltűnt-e a nyájas olvasóknak, de a fő főnök nem vett részt a 20-i eseményeken, később pedig érkezett a hír: még mindig Horvátországban tartózkodhat – amiért speciel nem tudom elítélni.
Hogy mennyire kézivezérelt lényegében minden az országban, arra jó példa, hogy a távollétében bohózatba illően képtelenek voltak elintézni derék munkatársai, hogy épelméjű módon, teljes mértékben felelősséget vállalva megrendezzék vagy épp ne rendezzék meg az ünnepségsorozat fő attrakcióját.

Nincs itthon a macska, de töketlenek az egerek.

Bár gyanúm szerint sokkal inkább fortélyos félelemben betojt emberek, akik közül az egyszemélyi döntnök helyett egy sem mer épkézláb és határozott döntést hozni. Csináljunk operatív törzset, abból baj nem lehet, azt Ő maga is így szokta, a többi majd lesz valahogy!"
Clavigo
@KisTehen: Te meg hülye vagy Böccém..
verőce21
Mivel úgyis kirúgták volna őket, tudomást szerezhettek az ügyről és gondolták legalább elrontják egy ország ünnepét...!
szaros kommunista tempó!
Emmersson71
@KisTehen: Aha..csak épp nem Moszkvában, hanem Vlagyivosztokban, nem Ladákat, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!

varosikurir.hu/varga-judit-gimnaziumi-osztalytarsa-rugta-ki-a-meteorologusokat/
Emmersson71
@verőce21: Na..a másik jól értesült...
verőce21
Magyarul kèt feketeöves komcsit rúgtak ki.
Nessy
@KisTehen: Mond, elolvastad a cikkeket? Palkovics döntött, de a döntésének végrehajtását másra bízta, Raisz Anikóra.Indoklás természetesen nincs! Azt még majd ki kell találni! Régi recept! " Már régebben is volt vele probléma". Az hogy nem régen még jutalmat és elismerést kapott, arra nem igazán tudnak elfogadható választ adni.
verőce21
Ezzel bebizonyosodott, hogy az ünnepséget a baloldal tette tönkre...!
verőce21
Az ellenzék szerint Magyarországon ne legyen tüzijáték, ne legyen Olimpia, mert ezek mind luxus látványosságok...!
gina
@verőce21: Te barom fogatlan buzi mit csacsogsz?? az ilyen agyhalottak irják ""hogy nem baj ha az euro 800 Ft lesz is... nálunk forint van,,", ez a fideszproli nivó. takarodj szemét patkány a bandáddal hahhahahah
gina
@verőce21: Te olyan buta proletár vagy mint a román cigányod ennyire hülye vagy a te adódból urizál a cigányod de fel sem fogod ezzel a mini ésszel a tyúknak több van kocsmaproli... jobb ha haza mész a román seggüidhez ott politizálj- itt neked kuss
Nessy
@KisTehen: Indokolja helyettük a kassai hóhér! Ha valaki gyáva megindokolni mit miért tesz, az legyen az ő problémája.
Clavigo
@KisTehen: Te miről böfögsz, zsellér ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok