Nem is vett részt az előkészítésen.

Az OMSZ kirúgott meteorológusa szabadságon volt, mikor a 20-i tűzijátékról döntöttekMTI Fotó: Balázs Attila

Háromhetes szabadságon volt, nem is vett részt a tűzijáték előkészítésében Horváth Gyula, az Országos Meteorológiai Szolgálat elnökhelyettese, akit augusztus 21-én az elnökkel együtt kirúgott Palkovics László ipari miniszter – adta hírül a telex.hu. Ahogy arról mi is írtunk, a nagy port kavart kirúgások azért történhettek, mert bár az előrejelzés szerint nem volt biztonságos megtartani a tűzijátékot, végül nem is volt eső aznap este. 

Az elnökhelyettes most a telex.hu-nak adott interjút, amelyben elmondta:

Épp háromhetes szabadságom után kezdtem el dolgozni hétfőn, amikor délután berendeltek minket a Technológiai és Ipari Minisztériumba

– mondta. Azaz: nem is vett részt a döntési folyamatban. Emellett azt is elárulta, hogy mindenféle indoklás nélkül küldték el őket. 

Mint ismert, a keddi kormányinfón Gulyás Gergely az OMSZ-dolgozók kompetenciahiányával próbálta megindokolni a kétséges döntést. Erről Horváth csak annyit mondott:

Nem tudom, Gulyás Gergely mire gondolhatott. Nem közöltek velem korábban semmi ilyesmit. Lényegében a kormányinfóból értesültem az állítólagos kompetenciahiányomról.

Forrás: telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Mocskos fidesz maffiának tök mindegy!!! A hordának hullú fejekkel kell örömöt szerezni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
A legnagyobb bűn az, hogy a világ legnagyobb tűzijátékát vitya nem tudta megmutatni a világnak!
A rongyrázás mindennél fontosabb, még ha netán emberéletet követelne is!
Mintha a világ nem tudná, hogy a király koldus, a király meztelen!
surdilloFUJT
@Németh István: a SZAR MEG A MOSLÉK FOLYIK AZ AGYATLAN POFÁDBÓL,TE GENETIKAI KORCS!!!nÁLAD JOBBAKAT AKASZTGATTAK,RÁD IS SOR KERÜL AMIKOR RÁDROHAD A MŰA.LAKAT!!!sZELLEMI TOPRONGY!!!
surdilloFUJT
@simmering73: Gyakorlatilag volt Pesten sokfelé eső!!!,de mivel az aljas, utcai harcos nem ért haza lefújták!!!
ómió
Akkor igaz, amit Gulyás mondott: nem kizárólag emiatt lettek kirúgva!
telegdilaci
@sgl: az egész kormányt is el lehetne zavarni nekik volt és vannak felelőtlen döntéseik,amik igen nagy károkat okoztak az Országnak,vszont az OMSZ-vezetői semmilyen kárt nem okoztak vonják felelősségre azokat a Bólogató Jánosokat,akiket benyomtak az Operativ törzs döntéshozói gréniumába,ők döntöttek hogy nem lehet megtartani aTüzijátékot,nehogy már egy huszadrangú senkit tegyenek felelőssé,a az Operatív törzs döntésképtelensége miatt,gondolom a bőséges Tisztelet díjukat azért a semmit tevésért felmarkolták!
Németh István
Kérem szépen egy diverziós cselekménynek a szabotázs akciónak a tevőleges időpontját akár hónapokra előre pontosítani lehet! Nem kell az illetőnek jelen lennie, akárhol lehet akár Kamcsatkán üdülhet is! Persze a soros pízbűl is lehet üdülni, ki tudja hol! Nem is érdekes, a lényeg az. hogy azt tudjuk, hogy pl. az Orbán Viktor a brüsszeli pénzben fürdik! De és mind ezzel szemben fogalma sincs a kormánynak és az Orbán Viktornak sem persze, hogy >> mit jelent a "VALÓSZÍNŰ" szó, vélelmezem, mert ugye nem tudom, adott esetben valószínűsítem, hogy most gyorsan beiratkozik az egész magyar vezérkar az általános oskolába, de most jut eszembe inkább valamelyik Einstein hagyatékba, hogy megadják ugye a végzés a diploma rangját annak érdekében, hogy a valószínűség számítás minden csínját-binját megtanulják!
Amit a Gulyás mondott >> nagyon nem fogják kiteregetni azt amit tudnak és ismernek! Ezzel minden lehetőségét bezárnának, hogy figyelemmel kísérjék a nagyon sok helyre beépült szemeteket pl. oktatásügy, TB ás Nyugdíj Igazgatóság, stb. az államkincstár, de sorolhatnánk ugye tovább több közigazgatási intézménynél, a szakszervezeteknél, stb. lévő moslék alakokat!
A vezetésnek - különösen a felső vezetésnek lehetősége van azonnali hatállyal kirúgni mindenkit, még a bírókat is! Indokolás? Hát az olyan hogy azzal dolgoznak akikben megbíznak és akikre számíthatnak adott helyzetekben és esetekben! Csak nem képzeli a mocskos tetves belső ellenség, hogy az államirányítási rendszerébe bevonják az ellenséget! Ki az a hülye aki ezt feltételezi?? Talán a @telegdilaci: @surdilloFUJT: @percsi: @m73: @sgl: Jaj hát ezeken nem csodálkozom ezek hülyék is kurvák is, buzik is meg fos-agyúak is! Különösen > mindegyik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.