Legalábbis ezt állítja Ilja Kiva a Rada volt elnökhelyettese, aki szerint Zelenszkij egyre mérgezőbb, ezért a Nyugat már korábban is fontolgatta a hatalmi váltást, és – mint állítja – meg is találták a Zelenszkij helyét átvevő figurát a sakktáblán! Borítóképen: Ilja Kiva a Verhovna Rada volt képviselője A Nyugat döntött Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utódjairól,...

Forrás: itthonrolhaza.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Putyler utódjáról még nem döntöttek?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemkati: Kinek hogy tetszik, nekem bohóc sőt abból a fajtából amelyik emberi életeket használ fel a szerepéhez...egy gyilkos bohóc...és nem érdekel ki mi volt főleg nem amerikában ahol pénzért akármi lehetsz.
Csizmás Kond
@Horizont: Ő is gyilkos, mint a hozzáhasonló vezetők akik háborúkat indítanak embereket öletnek...sok van belőlük, nagyon sok.
Csizmás Kond
@Horizont: Ez igaz viszont az is igaz hogy vagy nyolc éven keresztül az ukránok ölték az ukrajnai oroszokat és abban már a bohóc is zsíros.
A megtámadás meg nem is csak ezek miatt történt hanem mert a csörgősipkás oda akarta költöztetni a natót az orosz kertek alá...márpedig ennek elgondolása is háborús bűn az oroszok számára.
Amúgy engem csak annyiban érint az egész, hogy ezek a gendernagykutyák a háború által kisemmizték fele európát amit én is érzek...és haragomban visszavezetek minden érintettre...jogosan.
NKF
Zelenszkijt szaporítani kellene. Baltával.
Csizmás Kond
@Horizont: ...te most aggódsz az egészségemért vagy mi ?...és honnan a bús lószarból tudjam hogy kit akar megtámadni ?
...és van bizonyíték az öletésre, ugyanis mindenhol beszámolnak hogy hány áldozata volt a háborúnak...vagy nem tudod mit jelent az ???
Sámannus
Mert putyinnak ő nyomja igazából a máját.
Ezért jönnek hozzánk is a csecsen migránsok, hogy a csüngőhasút meggyőzzék.
Egyszer is már hallottam minden háborúért a megtámadott felel, ha legyőzik, ha nem, maximum tévedtünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.