Sokaknak nincs pénzük állateledelre. A romló gazdasági környezet miatt egyre többen vannak olyanok, akik már nem tudják a kedvtelésből tartott állataikat ellátni – erről számolt be az ATV Híradója. A menhelyek üzemeltetői közül többen is az mondták, hogy növekszik azok száma, akik kutyáikat, macskáikat azért viszik az állatvédőkhöz, mert már nincs pénzük állateledelre.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A kormány szinte semmit nem tesz ez ügyben. Azon kívül, hogy kineveztek egy főokost aki csak a fizetését veszi fel, semmi hatékonyság nincs a munkájában. Első lépésben a fiúkutyákat kötelezően ivartalanítani kellene, 1 háznál 2 kutyánál többet csak akkor tarthasson ha van elég jövedelme az eltartásához.
A kutyaviadaloztatókat és a nézőket meg lógassák fel a villanyoszlopokra.Vagy kötelezzék a bírókat
a munkájuk tisztességes elvégzésére a törvények szigorú betartatására. Ne felfüggesztett hanem letöltendő legyen az állatkínzás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.