Bizonytalanság és áremelkedés – mindez persze a brüsszeli szankciók miatt.

Cser-Palkovics András riasztó számokat tett közzé: így változnak Székesfehérvár kiadásaiDr. Cser-Palkovics András/Facebook

A legfontosabb kérdések egyike tehát ma, hogy mivel, mennyiért és miből fűtjük majd az óvodát, a rendelőt vagy éppen a nyugdíjasotthont

– írja Facebook-posztjában a fideszes Cser-Palkovics. Székesfehérvár polgármestere, ahogyan ígérte, most közzétette, hogyan alakulnak a városban az energiaárak. Majd fotókon is szemléltette az elkeserítő változásokat:

A fenti számok riasztóak, a tendencia és a bizonytalanság pedig különösen aggasztó. Természetesen az önkormányzatiság azonban a cselekvőképességről is szól, ezért hetek óta számolunk, döntéseket készítünk elő

– írja. A bejegyzés végén megfogalmazza, hogy „mi csak elszenvedői vagyunk a háború és a rossz döntésekből fakadó európai energiaválság következményeinek”, de ettől még nekünk, lokálisan kell ezekre megoldást találnunk.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
„mi csak elszenvedői vagyunk a háború és a rossz döntésekből fakadó európai energiaválság következményeinek”

A szád szélén az a barna, az nem csoki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Akkor nyald tovább, a bűnöző román cigányod seggét, te szarházi, gerinctelen, ingyenélő, seggnyaló, csinovnyik, csicska! Jó reggelt nagy hülye!
justhpeter
Eddíg úgí tudtam, hogy amikor elkezdődött az infláció és az ország lejtmenete, akkor még szó sem volt háborúról, tehát csak azt kellene tudnom, hol volt akkor a kormány. Idén már tudtam, hogy amikor a sok szart bejelentették és lehetett menni mindenféle adatot bejelenteni, addígra a miniszterelnökúr az Adrián csolnakázott, vagyis a kormány nyári üzemszünetben volt. Ezt igazolta az is, ahogy mentek a dolgok - senki nem tudta mit csinál.
Az meglep, hogy ezt Cser-Palkovics úr csak most vette észre. Mivel aljas-szemét dolgokról nem tudok vele kapcsolatban, szurkolok neki, hogy kormánya aljas-szemét dolgai ellenére Székesfehérvár élén úrrá tudjanak lenni a gondjaikon..
jesz
Cser-Palkovics egyre jobban kilóg a sorból...mintha lázadozna..
Lepényleső
...aztán szó nélkül dőlnek a milliárdok Fehérvárra,- amint a többi önkormányzattól azt a fydes "elvonta"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.