Van olyan, aki beáll az ovi udvarába a 30 millás Mercivel, kiveszi onnan és bekíséri Józsikát az épületbe, majd szemrebbenés nélkül kitölti a papírt, hogy bizony ő szociálisan rászoruló, minimálbéres vállalkozó, vagy mit tudom én micsoda, és nem tudja kiköhögni a gyerek kajadíját, egyúttal kéri, hogy a város adófizetőinek a pénzéből tegye ezt meg az önkormányzat. Aztán visszaül a hatalmas autójába és elhajt - írta közösségi oldalán Siófok polgármestere, Dr. Lengyel Róbert.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
talán el kéne számoltatni őket...említett példa főleg a cigányokra jellemző...ha csak ötezerrel nem tud elszámolni,elkobozni a családtól mindent...
szaboria1
Elintézni valóm volt a pm. hivatalban. A szociális iroda előtt várakoztak olyanok akik máskor tele aggatott arany ékszerekkel járnak de akkor épp nem volt rajtuk. Egymásnak mondták jöttek a segélyt elintézni. Ja és ezek mind Romániából jöttek ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.