A Momentum EP-képviselője figyelmeztetett, a 3000 milliárdos EU-s pénz ügyét a kormány előbb-utóbb megoldja, senki ne várja, hogy majd ebbe bukik bele Orbán rendszere. Ezért ugyanis dolgozni kell.

Donáth Anna szerint az EU-s források elvonása sem fogja tudni megdönteni Orbán hatalmát

Szerinte nem tanácsos ilyen, elnagyolt illúziókba ringatnia magát az ellenzéki közvéleménynek, a most vitatott 7,5 milliárd eurós (mintegy 3000 milliárd forintos) RRF-forrás és jogállamisági problémák kérdésére ugyanis minden bizonnyal kompromisszumos megoldás fog születni a magyar kormány és az Európai Unió között.

„Mondjuk ki az igazságot: az Európai Bizottság mai bejelentése fenyegetésnek látszó időhúzás, melynek végén a kormány meg fogja kapni az EU-s pénzeket. A Bizottság feltételei teljesíthetők, és ahogy korábban jósoltam, nem fogják alapjaiban megrengetni a NER rendszerét. A 3000 milliárdos büntetés így csak a médiának és a közvéleménynek szóló bizonygatása annak, hogy szigorúan veszik a magyar kormány 12 éve tartó lopásait. A valóság az, hogy az uniós támogatások ennek a hercehurcának a befejeztével végül többé-kevésbé hiánytalanul meg fognak érkezni”

- fogalmazott bejegyzésében Donáth.

Azon pedig, hogy az Európai Bizottság ismét gyengekezű az Orbán-kormánnyal szemben, szerinte nem érdemes szörnyülködni sem.

„Nem az EU fogja helyettünk megdönteni a NER-t”

– szögezte le.

Forrás: Népszava.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
orbánt csak az éhezö és fagyoskodó shikarik tudják megdönteni, mikor hirtelen ráeszmélnek,hogy évek óta átvannak baxva és ,hogy orbán valójában zarik a magyarokra és a nemzetre!
Yoda69
@csak úgy...: A shikarik nem fogjak megdonteni, mert azok fizetett roman tetvek. Azoknak az a jo, ha minel rosszabb a magyar nepnek.
A videki emberek kezeben a dontes kulcsa, ha azok elkezdenek ehezni es megfagyni, akkor talan ok is belatjak, hogy orban kegyetlenul atkurta oket. Akkor johetnek a Karmelitaba kiegyenesitett kaszaval, es csatlakozhatnak a tanarokhoz.
117
@csak úgy...: Az elvakult szektás horda soha! A saját karjukat is levágnák és odadanák, ha az kell a kedves vezetőnek, mert mást látnak a szemük előtt, mint ami a valóságban van.

www.youtube.com/watch?v=bbg3zFdlv-M

Ha láttad a filmet érted.
ómió
Szóval, már Donáth efftársnő se képes az uniós pénzeket a "Zorbán lélegeztetőgépének" hazudni!?
vitriol
Vészmadarakra nincs szükség! Őszintén csodálom az ukránokat, akik vesztett helyzeten is tudtak fordítani, mert a hazaszeretetük erre sarkalta őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.