Van olyan állami erdészet, ahol csak két-két és fél hónap múlva tudnak hatósági áron tűzifát adni. Máshol elérhetetlen az értékesítési pont, de az RTL Híradó talált olyan erdészetet is, ahol azonnal beszerezhető a fa.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisfalud
Nem értem, miért nincs tűzifa, amikor a kormány azt mondta, hogy van, és el is rendelte, milyen olcsón adják az erdészetek. Lehet, hogy a Nemzeti Vejkónak még nem volt ideje kivágni más tulajdonát, ezért a késlekedés?
nezelodo
@Mirabilis: Én értem, te meg nem vetted észre a bejegyzésben a fricskát, mert ha Viktor azt mondja, hogy van fa, az akkor úgy is van, akkor is ha nincs!
Számtalan példát láthattunk az elmúlt egy évben, hogy az intézkedéseikből kilóg a hozzánemértés, a tájékozatlanság, na meg a kivagyiság, mert ha ő elrendel valamit, akkor úgyis lesz! Vagy nincs a környezetében hozzáértő ember, vagy ha van, nem mernek szólni neki, hogy főnök, ez egy orbitális baromság!?
A tűzifa hatósági áráról pedig annyit, hogy eddig a szállítással együtt volt az ár megadva, ami most hatósági ár lett, és a szállítást külső fuvarozók végzik plusz összegért. Ugyanezt csinálták a PB gázpalackokkal is, mert megvédik a magyar embereket a rezsicsökkentéssel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.