Beindult a Horthy-szobor-emlékmű biznisz, október 15-én újabb darabbal "szegényedik" az Magyarország, ezúttal Vitézi Rend nevű szervezet Csongrád-Csanád, Békés megyei törzskapitányságának jóvoltából. Micsoda véletlenek vannak: 1944-ben éppen október 15-én vette át hatalmat Szálasi Ferenc és a nyilasok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Gondolom a zsidók is emlékezni fognak a domborműnél a zsidó törvények meghozatalára és életbeléptetésére,és a holokausztra,és a doni kanyarnál, és a II.világháborúban elesett magyar katonák leszármazói is majd megemlítik a kormányzó urat.Megköszönik ,hogy az elődeiknek rövid életet lehetett élni és a német érdekekért kellett meghalniuk.
kereső
Van már ilyen hely. Magyarország/ a Magyar Köztársaság csúfságára. Az ország házában- az Országházban. Mit akartok még? Nem akartok lemaradni a náci párttól??,és a náci lotyótól: Tényleg összenő, ami összetartozik.

Nem elirás: A fidess alapizéje szerint, hazánk "államformája"-köztársaság.Bár mostanság inkább " vészhelyzeti orbánia".
Galway
@Shikari: Bár nem volt mindenben annyira sikeres, mind te meg a hozzád hasonlók gondolják! Apám (szeptember 17-én lett volna 100 éves) karpaszományos hadapród őrmesterként élve megúszta a II. magyar hadsereg doni vitézkedését, aztán az I. magyar hadsereg szétverését a Kárpátok külső oldalán, a közel három és fél év hadifogságot. Ha ezeket nem ússza meg élve, akkor nem kellett volna megszületnünk a testvéremmel, és nem kell félárván felnőni, mert 46 évesen meghalt.
De hát mi keresztények voltunk, a mi családunkból senkit se vagoníroztak be ennek a leges-leges-legnagyobb magyarnak a parancsára.
Hogy mekkora ökör lehetett a töri tanárod! (csak remélni merem, hogy nem én voltam...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.