Lett, észt, román, lengyel és cseh elnökök neve szerepel aláíróként annál a nyilatkozatnál, amiben a közép- és kelet-európai országok államfői elítélték az orosz agressziót és az ukrajnai annexiót, írta meg a Napunk. A V4-ek közül egyedüliként Magyarország köztársasági elnöke, Novák Katalin neve nem látható az aláírók között, holott Magyarország Ukrajna egyik szomszédja is egyben.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ócska kis pávatáncos tanonc!
Szóban ezt mondja, aztán ellenkezőjét teszi!
Aljas maffiózók ezek mind...
Béla333
Ócska kis pávatáncos tanonc!
Szóban ezt mondja, aztán ellenkezőjét teszi!
Aljas maffiózók ezek mind...
justhpeter
A csökött szellemi képességű háziszárnyasunk ismét a különutasságot választotta.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők most arra hivatkoznak, hogy a teljes Unióból csak heten tartoznak a kelet-közép európai országok közé, nem 27-en. Mintha ez bármit is jelentene..
A maffiózó leány nem volt hajlandó elítélni az oroszok terület rablását! Ez van!

"„Mi, Közép- és Kelet-Európa országainak elnökei, amelyeknek vezetői ellátogattak a háború sújtotta Kijevbe, és saját szemükkel győződtek meg az orosz agresszióról, nem hallgathatunk, amikor Oroszország nyíltan megsérti a nemzetközi jogot, ezért a következő nyilatkozatot tesszük:.."
Béla333
Többen nem írták alá... ja... Pl. a magyar maffiózók közül senki sem...:

"Mindenkit, aki agresszív bűnöket követ el, felelősségre kell vonni” – írják a nyilatkozatban, amit Zuzana Caputová, Szlovákia köztársasági elnöke, Miloš Zeman. Csehország köztársasági elnöke, Alar Karis, Észtország elnöke, Egils Levits, Lettország elnöke, Gitanas Nauseda, Litvánia elnöke, Stevo Pendarovski, Észak-Macedónia elnöke, Milo Đukanović, Montenegró elnöke, Andrzej Duda, Lengyelország elnöke és Klaus Iohannis, Románia elnöke írt alá."
Nessy
A "családok és gyermekek védelmezője"miért írta volna alá? Hiszen itthon is szelektál a "családok" között! Ukrajnában meg a ruszki nem a NER családokat és gyerekeiket lövi rakétákkal, üldözi el otthonukból, teszi földönfutóvá! Ő nem erre tett esküt a fidesznek és Orbánnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.