Érdemes lesz ismét a Telexen követnie az eseményeket. Folyamatosan frissülő cikkben számolunk be mindenről. egy éve, hogy a pedagógus-szakszervezetek megfogalmazták a sztrájkköveteléseiket a kormánynak. Érdemi változás azóta sem történt az oktatásban, így pénteken újabb országos pedagógussztrájk lesz. Emellett élőláncos demonstrációkat terveznek vidéken és a fővárosban, délutánra a diákok kezdeményezésére tüntetés indul a Hősök teréről az oktatást irányító Belügyminisztériumhoz. Egész nap érdemes lesz olvasni a Telexet, folyamatosan frissülő cikkben számolunk be reggeltől mindenről, a fontosabb eseményekről pedig élőben közvetítünk.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Mirabilis: A pedagógusok már nem dőlnek be a kormány ígérgetéseinek, elszántakká váltak, és ha ők buktatják meg ezt az általam oly sokáig védett bagázst, ám legyen.
verőce21
Genetikailag kommunisták, meg kellene tisztítani a társadalmat ezektől a káros génektől.
Anno talán a kasztrálás és sterilizálás nem is volt olyan tévút Németországban?

56-ban is akasztottak a kommunisták, ma is megtennék! Most pedig 2022-t írunk. És vannak dolgok, amik sosem változnak. Max. a nevük. Volt, amikor Forradalmi Kormányzótanácsnak és Vörös Őrségnek, volt, amikor Magyar Dolgozók Pártjának és pufajkásoknak nevezték magukat. Ma Momentumnak, meg Egyesült Diákfrontnak. Akkor kommunisták voltak, ma "liberálisok". Akkor a "dolgozó nép" hátán felkapaszkodva akarták a hatalmat és legitimálták ez erőszakot, ma a tanárokén...!
Jozefina
Kedves diákok!!! Fogadjátok meg ov tanácsát!!! „Ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet, mert az a nép, amely nem képes erre, a jövőben bizonyosan elbukik majd”.
444.hu/2022/10/15/orban-viktor-szerint-utokepes-a-beket-garantalni-tudo-hadsereg-kell
verőce21
Az egész már rég nem a tanárok megélhetéséről szól. Ha valaha is lettek volna illúzióink, a Bella Ciao énekeltetése után ezek el kellett, hogy illanjanak. Most pedig, amikor Pintér Sándort (vagy bárkit) felakasztva ábrázolnak, ez végképp megmutatta, hogy egy újabb ügyre - ezúttal a tanárokéra - telepedett rá egy bolsevik kisebbség.
Tisztességes ember többé nem tudja támogatni az ügyet...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.