Október elején a brit rendőrség terrorizmusellenes egysége a londoni Gatwick repülőtéren őrizetbe vette és kihallgatta John Laughlandet, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) vendégoktatóját, amint éppen visszaérkezett Magyarországról. Azzal gyanúsíthatták, hogy az oroszoknak kémkedett. Erről a holland szélsőjobboldali és oroszbarát párt, Fórum a Demokráciáért (FvD) elnöke, Thierry Baudet számolt be, akivel közeli kapcsolatban áll, hiszen hiszen Laughland a párt nemzetközi igazgatójaként működik. Korábban a pártelnökkel kapcsolatban is felmerült, hogy a Kreml közeléből fizetik. Az Orbán Balázs által vezetett intézmény viszont eddig semmi gyanúsat sem észlelt körülötte.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A youtube-on fent van egy riport ahol a volt honvédelmi minisztert megkérdezték, hogy tapasztaltak-e olyat, hogy valakik orosz propagandát terjesztenek az országban. A kérdésben még csak nem is utaltak a kormányra, de miniszter így válaszolt:
- Mégis kire gondol? A kormányra? Nem. Nem tudok ilyenről.
A riportban azt is megkérdezték tőle, hogy a hadseregnek van-e terve arra az esetre, ha az orosz hadsereg megjelenna a magyar határon. Na ezen a kérdésen nagyon felháborodott a miniszter és számon kérte az újságírón, hogy mer ilyet kérdezni. Megnyugtatta azért a kérdezőt, hogy NEM, NINCS a honvédségnek terve arra az esetre, ha az orosz hadsereg megjelnne a magyar határnál.
Azóta ezt az embert már leváltották, de senki ne higgye, hogy jobb lett a helyzet ettől.
CsipkeRózsa
Itthon már nincs elég szélsőjobboldali oktatónk, hogy külföldről kellett importálnunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.