Úgy néz ki, nem viseli jól Dézsi Csaba győri polgármester a neki megítélt 5,2 millió forintos jutalom miatti kritikákat, a város keddi közgyűlésén tartott felszólalásában teljesen kiborult.

Kiborult a fideszes győri polgármester: proli gondolkodású, sutyerák, baloldali, liberális bunkónak nevezte azokat, akinek nem tetszik az 5 milliós jutalma
Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) polgármester beszédet mond Győr közlekedésfejlesztéséhez kapcsolódó támogatási okirat aláírásán a győri városházán 2022. május 5-én. Több mint egymilliárd forintos, uniós forrásból fedezett, közlekedésfejlesztéshez kapcsolódó előkészítési projektek indulnak Győrben. MTI/Krizsán Csaba

Dézsi a városi jegyző döntése alapján 35 év közalkalmazotti jogviszonya után alanyi jogon 5,2 millió forintos jutalmat kapott. A polgármester a Hvg.hu-nak azt mondta, hogy

a köztisztviselői törvény alapján egyértelmű és világos jogi alapja van annak, hogy a 35 éves jubileumi bónuszt felvehesse.

Arra az ellenzéki képviselők által is felvetett kifogásra, hogy etikus-e a jelenlegi gazdasági válságban egy városvezetőnek ekkora jutalmat elfogadnia, azt mondta:

Ha jár, akkor jár. Maga mit tenne? Adjam vissza, vagy vegyek mindenkinek 5 gombóc fagyit?

Kedden Dézsi közleményben tudatta, hogy bár arról alapvetően nem akart beszámolni, de az „ellenséges közhangulat” miatt elárulja, hogy 3 millió forintot ad egy alapítványnak.

A 444.hu beszámolója szerint a polgármester a közgyűlésen tíz percen át sorolta, hogy mi mindent tett az elmúlt 35 évben, amiért megérdemli a bruttó 5,2 milliós jutalmat, ezután megszólított két ellenzéki képviselőt, Glázer Tímeát és Pollreisz Balázst, illetve úgy általában a „liberális újságírók”-at, majd a megnevezetteket „proli gondolkodású, sutyerák, baloldali, liberális bunkók”-nak nevezte.

Forrás: Telex

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ejnye főorvos úr! A betegekkel is úri stílusban beszél, meg a más véleményen lévő kollégával??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Most már azt is tagadod, hogy a fidesz egy komcsibolsi rezsim?
Gondolod, hogy ez a te szellemi képességeiden múlik, vagy azon, mennyire tudod tagadni?
Jesszus, ember...
ómió
@Aki Én: Számodra ott az elmeosztályon nem látszik, hogy kik akarnak itt Európai Egyesült Államok néven maguknak egy új segget, egy új Szovjetuniót!? Az se látszik, hogy a meghiúsult proli internacionalizmus helyett kik akarnak itt migráncs internacionalizmust? És az se látszik, hogy kik énekelgetik ma is ugyanúgy, mint 40 éve a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat? Még akor se, ha köztük vagy!? Az agyhiányod fedi el előled ezt a "komcsibolsi rezsimet", amit az elmebajod okán beszarásig próbálsz, itt is, a Fideszre hazudni, vagy csupán a hithű tetves bolsiságod takarja el a valóságot? Melyiken "múlik" mindez?
back in black
@ómió: "Kreatív módon kéne újra feltalálni a vállalható minõség-monitoringot."
Aki Én
@ómió: Gondolod, hogy ez a te szellemi képességeiden múlik, vagy azon, mennyire tudod tagadni?
ómió
@Aki Én: Nem látom, hogy cáfolnál bármit is, bolsiék fajkreténje! Az agyfogyatkozásod már ennyit se enged? Vagy talán a valóság!?
ómió
@back in black: Akkor, uccu neki! Húzzál bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.