A Római-partnál történt az ugrás, a motorcsónakot Budakalászról lopta el a 26 éves váci nő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint október 23-án délelőtt a Római-partról jelentették be a rendőrségnek, hogy egy motorcsónak sodródik a vízen, rajta egy segítségért kiáltó nővel. 

A Dunába ugrott a rendőrök láttán a nő, kiderült, lopta a motorcsónakot

Fotó: Illusztráció/police.hu

A BRFK alá tartozó Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrhajója a közlemény szerint perceken belül a helyszínre ért, ám megérkezésük láttán a motorcsónakon tartózkodó nő a vízbe ugrott, a vízizsaruk mentették ki őt onnan, akik a sodródó motorcsónakot is vontára vették és kikötőbe vitték.

A közlemény szerint a vízbe ugró, onnan kimentett nő zavart volt és ittasnak tűnt, összefüggéstelenül beszélt, és a nevét sem volt hajlandó elárulni. A 26 éves váci lakost a nyilvántartás alapján sikerült azonosítani, a mentőszolgálat pedig kórházba vitte ellátásra, és vér-, valamint vizeletmintát is vettek tőle.

"A rendelkezésre álló adatok szerint a nő egy budakalászi kikötőből kötötte el a benne hagyott indítókulccsal ott álló hajót, amit a tulajdonos még aznap visszakapott. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt indított eljárást a nő ellen. A mintavétel eredményének függvényében ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is eljárás indulhat"

– olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.