Bebizonyította a történésznek, hogy Németország létezik.

A budapesti német nagykövet elegánsan, de keményen odamondott Schimdt MáriánakMTI/Illyés Tibor

Schmidt Mária a Bayer Zsoltnak adott októberi interjújában azt mondta: Németország már nem is létezik. Kifejtette: az Északi Áramlat vezetékeit ért terrortámadás hátterét nem firtatták a német újságok és a német kancellár sem szólt egy szót sem az ügyben, pedig Németország elvesztette energiautánpótlása egyik legfontosabb eszközét.

Erre reagált Julia Gross, aki Berlinben élő férjét kérte meg, hogy egy videóban bizonyítsa be, Németország igenis él és működik.

Twitteren erre azt írta: „Egy pillanatra aggódni kezdtem, amikor Schmidt Mária azt állította, hogy Németország megszűnt létezni. Felhívtam a férjemet Berlinben, és nézzétek, még itt vagyunk!” – mutat rá a telex.hu.

A férje a videón Berlin Kreuzberg negyedéből jelentkezik be, és azt mondja: ugyan az idő nem a legjobb, de elég nagy a nyüzsgés az utcán, tele vannak a kávézók, az üzletek. „Csak annyit tudok mondani, hogy akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni. Üdvözlet Berlinből Budapestnek” – mondja Julia Gross férje.

Forrás: telex.hu

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Bizony létezik! És erre az inkább négyszeres áron vett amcsi palagáza a bizonyíték!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 11:05
Mesélj fafej, miben tévedett Marcsa néni? Mikor döbbent rá tévedésére és mikor kért elnézést, hol lelhető fel a helyreigazítás? Erről mesélj te nagyon okos.
Szerintem határozottan állított valamit, amiről tudta hogy nem igaz, tehát hazudott, és nem először.
Attól még nem lesz igazad hogy itt erőlködsz. Leírhatod akárhányszor hogy csak tévedett, ez nem változtat a tényeken: hazudott.
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, masoldd mar ide azt a magyar beszerzesi arkepletet az orosz gazrol! Meg azt az allitolag negyszeres amcsi palagazt a nemeteknek! Meg1x mondom, egy nemet 1 orai minimalberböl 100 KW gazt tud fizetni. Egy magyar mennyit??? Ne mellepofazz, csak a szamokat közöld! Mar csak azert is, mivel analfabeta vagy, ezert ertelmeset szolni nem tudsz, de a szamokat talan ismered.
ómió
@Giovanni Alba: Efftársilag fel nem foghatod, hogy miben?! Hát, miről szól a cikk? El se olvastad? Úgy "könnyű"! Segítek! Szerinte már nincs Németország, mert annak helyén ez már valami más! Dacára annak, hogy van ebben ráció, azért - ha "igencsak más" is már - azért még mindig inkább Németország, semmint mondjuk Északarábia! Persze lehet, hogy már nem sokáig! Mindenesetre ő kitart a véleménye mellett, amiért nem is kényszerül semmiféle "helyreigazításra"! Olyat a PS téves fotót posztoló illetékese tett - nálatok, efftársaknál sosem tapasztalható módon! Most se érted még a tévedni és a hazudni közti különbséget? Ha nem, akkor, ne görcsölj rajt tovább - nektek, bolsiknak ez nem fog menni!
ómió
@teuton: Szóval, a saját fajkretén náci efftársaid felismerésére még mindig képtelen vagy ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!? Donor agyat nem ajánlottak még fel neked ezügyben? Ha megteszik, ragaszkodj egy kutyaagyhoz, az mindig képes felismerni az övéit! Túl azon, hogy efftársiasan lehazudnád a "tezsvíri" amcsi palagáz négyszeres árát, amiért nyugaton hol itt, hol ott tiltakoznak, mindezt a "germán gazdagsággal" próbálnád feledtetni!? Merthogy a "magasabbrendű" kommunizmusotokból 45. után mázlival ők csak "érintőlegesen" kaptak!? Ha akkor a ruszkik fürgébbek, most ők se villoghatnának! Amúgy nálunk, szegény kommunizmus-sújtottaknál egy átlagfogyasztás (áramnál havi 210 kWó, gáznál havi 144 m3) esetén a havi állami támogatás 181000 Ft, azaz havi cca. 450 euro, miközben ezzel a havi gáz- és áramszámla is, amit fizetni kell, 10-15000 Ft között mozog! És "gazdagéknál" mennyit kell fizetni 1 kWó áramért és 1 m3 gázért, ha nem "titok" meg, ha a gazdagság végképp el nem takarta még az agyadban a számokat!?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:00
Fafejkém, egyre jobban belegabalyodsz. Most már Marcsa nem csak hogy nem hazudott, de már nem is tévedett, legfeljebb mást mondott mint ami a valóság. Akkor szernte nincs is már Németország, csak egy olyan állam, egy olyan ország, amit Németországnak neveznek és javarészt németek lakják, akik azért lehetnek bajorok is, szászok, svábok is, de ő a sajátos szemszögéből úgy látja, hogy ez már nem lesz így sokáig. De mondd, még mindig középkori körülmények között élnek, vagy van már ott is internet?
Engedd el, ne erőltesd tovább.
teuton
Fajkreten analfabeta naci efftars! Ugy latom, nagyon belegabalyodtal a dolgokba, jo lenne, ha eldöntened:
- naci vagy komcsi
- ki a bolsevik (többseg) MOon (maskor igen szivesen hivatkozol valami 2/3ra)
- hol vannak a komcsik, melyik csaladban parttitkar apa+anya es melyik partban
- mi köze az allami tamogatasnak (amit a vilagbajnok 27% afa-adoval finansziroznak, vagyis valojaban a fogyasztok penze, csak közvetve csusztatja at az allam, tehat a birkak megvezetese, valojaban a vilagpiaci arat fizeti minden magyar!) a valodi arakhoz
- milyen összefügges van az arak es berek között, mit szamit, hogy valami mennyibe kerül egy orszagban a berek figyelembevetele nelkül
Na nem folytatom, mert analfabetaknak mar 1 sor elolvasasa is sok...
De EZT azert valaki majd elmagyarazza neked:
Egy egyedülallo nemetnek 50 m2es lakas JAR a törveny szerint. Ha nem tudja a lakbert fizetni, akkor az allam fizeti, a rezsit is!
A havi lakas/rezsitamogatas PLUSZBAN 163 euro, a lakberen es rezsin FELÜL, a TENYLEGES rezsi viszont összesen nincs ennyi (gaz, aram, telefon, internet)! Tehat ez a fogyaszto SEMMIT nem fizet rezsit, söt plusz penze van belöle, ill. a lakber egy resze is ebböl fizethetö! Tudom, ezt neked magas! Magyarorszagon hogy van ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.