Megvalósult a blokád, még a pizzafutár sem mehet be az épületbe.

Rendőrsorfallal néz farkasszemet Hadházy fáklyás csapata – élő!

Hadházy Ákos a Telex élő Facebook-közvetítésében arról beszélt, sikerült elérni, amit terveztek: blokádot állítottak a közmédiánál. Addig lesz blokád, amíg félnek odabent – tette hozzá.

Hadházy szerint jelenleg nem lehet kimenni az épületből, és be se lehet menni. Sőt, még a pizzafutárt sem engedik a gazdasági bejáraton, amit lezártak, amikor odament négy országgyűlési képviselő. Akkor lesz vége a tüntetésnek, amikor leégnek a fáklyák.

Forrás: telex.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: kurvára lebírod nézni a hazádat és a magyarokat! -és ezt csak orbán miatt,akit soros vakart ki a komcsi putriból...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: Azért azt neked is látnod kell, hogy nem a véletlen szülte a hozzáállását. Évek óta tudja mindenki a Pesti Srácok fanatikus kormánypropagandista demagóg műsorairól, és riportereiről, hogy nem a valóságot terjesztik nem a nagyközönség érdekeit szolgálják. Kb mint az M1, TV2...de ez a Pesti Srácok ez sokkal durvább (agymosó)félretájékoztatás.
Értelmes ember nem áll bele ilyen meddő vitába. Lehet hogy igazad van és végig kellett volna csinálnia a riportot, ha már ott van...csak a nézők miatt, mert ők nem biztos hogy tudják amit ő.
verőce21
"Ákos, mit csináljunk? Mondj már valamit!" - de Hadházy otthagyta őket, kamu telefonálásba kezdett és lelépett...  csöcsre tett benneteket nagyon hülyék.
balos
@pőce21: A muzeum köruton a geci ráuszította a csürhéjét a városra és a hajdú hona alatt elszelelt!Különben meg a szálasi mamája csókoltat!
Toller Béla
@Shikari: @Shikari: Egyetértek, de akkor fordítva állnak a balfaszok !
ómió
Böszme gazdája már kilövette volna a szemét!
Istenakinincsen
@Shikari: A te valagadba kellett volna dugdosni mindet egyszerre te kis köcsög buzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.