A téli időszak eljövetelével előtérbe kerül kedvenc csemegénk, a gesztenye. Szívesen fogyasztjuk parázson sütve, az utcán a kezünket melengetve vele, de sokunk kedvence tejszínhabbal is, püré formában is. Tudták vajon, hogy a népszerű finomság ennél sokkal változatosabban is felhasználható? Készülhet belőle, krém, fürdőhab, fényvédő és kenyér is.

Forrás: termalfurdo.hu
Feltöltő: termal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.