Már több mint százezer szülő töltötte ki az oktatási konzultáció kérdéssorát december 1-je óta – számolt be egy videóban.

Szentkirályi Alexandra bizakodó az oktatási kérdéssor kapcsánMTI/Kovács Anikó

Szentkirályi Alexandra kiemelte, hogy a kormány a fontos kérdésekben mindig kikéri az emberek véleményét, például az Oroszország elleni uniós szankciókról is. (A több millió forintba fájó nemzeti konzultációkat mondjuk azután küldték ki, hogy Orbán szinte az összes szankciót megszavazta, így az emberek bár elmondhatják a véleményüket, sok foganatja nem lesz.)

A legfontosabb kérdések között vannak a gyermekeinket érintő kérdések, így a gyermekvédelem vagy az oktatás ügye

– tette hozzá, jelezve, hogy az oktatási kérdőívsorozatban, amelynek első két körében a pedagógusok véleményére voltak kíváncsiak, most a szülők véleményét várják.

Hiszen mi, szülők ismerjük a legjobban a gyermekeinket, látjuk, hogy az iskolából hogyan érkezik haza, együtt tanulunk, így látjuk, hogyan lenne érdemes változtatni az oktatási rendszeren

– fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Arra nem tért ki, hogy a tanárokat mennyire lenne érdemes bevonni ebbe a folyamatba. Azokat a tanárokat, akik hónapok óta tüntetnek országszerte, mivel megalázó fizetésekért dolgoztatják őket, ha pedig szót emelnek ez ellen, kirúgják őket polgári engedetlenség címén.

A kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy minden szülő véleménye számít, ezért arra biztatott mindenkit, hogy december 15-ig éljen a lehetőséggel.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orsos vendel
te szerencsetlen viz !!! eddig semmit nem csinaltal, csak szoktad orsos faxat...
Törölt Nick
Megkérdezzük a szülők véleményét, bár rohadtul nem érdekel minket. Csak az uniós pénzt akarjuk vele megserkenteni. Mert az Qrvára kéne.
Clavigo
Remélem a lófejű Apácskának jól mükszik a fegyveregyára,,a cseheknél... Ha már kisegítettük vagy 50 mrd- al,,,oszt mindjárt rendeltünk is vagy 12 gyakorló- kiképző vadászgépecskét...
Néro2
hogyan lenne érdemes változtatni az oktatási rendszeren. Az apád redves faxát se érted se te sem a desznyófalka aminek részese vagy.
Menjél vissza a határra és ott ügyködj nótáddal.
„Baszni fogok és tartalmat tolni” – hangzik el Szentkirályi ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.