Hétfő reggel hétkor egy euró 418,77 forintot ért, péntek este ez még 419,14 forint volt.

Hétfő reggelre vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. A hónap eleje óta gyengült a forint – olvasható az MTI hírében.

Közel a 419 foronthoz nyitott hétfő reggel az euró

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az euró jegyzése 418,77 forintra csökkent hétfő reggel hét órára a péntek esti 419,14 forintról. A dollár jegyzése 398,30 forintra emelkedett 397,85 forintról, a svájci franké pedig 425,22 forintra csökkent 426,05 forintról.

Hétfő reggel a forint 2,4 százalékkal áll gyengébben a decemberi kezdéshez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint 1,4 százalékkal gyengébben a dollár ellenében.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
hála a korrupt kamukeresztény zyivány orbánnak és a narkós fidesz-ner szektának
jesz
mit remél a hatalom?(persze csak színjáték)...amig nem mutatunk fel valami ütőset, addig a nyugati tőzsde befektetői ennyire értékelnek minket(országunkat)...
Persze errőla hatalom qurva mélyen hallgat, inkább Matolcsyval böfögtet látszatbölcsességeket, amire rátesz Navracsics is folyamatos baromságot.
Baker
Amikor úgy egy hete 30 fillért(!) "erősödött" az euróval szemben, micsoda hype volt! Most kussolnak, pedig 8-9 forintot gyengült.
NER kommunikáció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.