Ráadásul nem is jól használta...

Bicskanyitogató stílus: Orbán egy mémmel próbálja alázni az Európai ParlamentetOrbán Viktor/Facebook

Mint ismert, a napokban robbant ki egy korrupciós botrány, amiben az EP egyik alelnöke is érintett. Erre utalhat Orbán legújabb twitter-posztja, amivel az EU-nak üzent. A miniszterelnök talán elfelejtette, hogy épp náluk kellene kuncsorognia, hogy Magyarország megkaphassa az EU-tól a támogatásokat.

Ahogyan az rtl.hu rámutat, Orbán ráadásul olyan német használ, ami 10 évvel ezelőtt volt népszerű, pontosan az „And then I said” névre keresztelt makrót. Ezt ráadásul rosszul is használta, mivel a vicc lényege, hogy az amerikai politikusokat ábrázoló kép egy olyan csoportot jelöl, ami valamiféle hatalmi pozícióban van, és saját, belső körében leleplez egy általa végrehajtott átverést.

Ő ezzel utalhat a fent említett korrupciós botrányra, de akár arra is, hogy az EP képviselői maguk között nem is veszik komolyan, hogy „aggasztja őket a korrupció Magyarországon”. Ez mindenesetre nem derül ki egyértelműen.

Forrás: rtl.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bezzeg nálunk nem pattan ki egy korrupciós botrány sem... Mert nyilván a maffiózók szerint ilyen nincs is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Aki Én: Én meg téged sajnállak, hogy olyan hülye vagy nem érted amit leírok! Én nem írtam, hogy a hazai korrupció nem érdekel. de csak azt ami bizonyított! Mert böszmeferiéknek 12 éve az a programja, hogy a kormány lop, még egyet sem bizonyított az ország legnagyobb tolvaja.De vannak újak is csehkatka stb. is!
Dr. Proktor
@Németh István: Vedd be a gyógyszered ...
Meglásd, csodát tesz!
Németh István
No tegyünk helyre néhány dolgot!!! nem is tudtam, hogy a mémet úgy írják hogy német! de fejlődünk!
A lengyel rendőrfőnök ukrán ajándékot kapott amelyet aigen köszöntek majd az fogta magát és eg hét múlva felrobban balesetet okozva!
Az eu elnökhelyetesét és stábját mint krrupciós zseniket eljárás alá vonták, az ursula és a bandája heleytt!
Nos ebből az esemény-környezetből ha az Orbán Viktorunk valójában a röhely tárgyává teszi az aljas és mocskos Eu vezérkart akkor azt tessen mondani miért is baj!? Aztán azt emlegetik hogy ugye a hazai korrupció - hú az aztán borzasztó! Tesen már mondani bármelyikügyeskedő haszonleső tevékenység melyike hasonlítható az ursula ukrán háborút támogató tevékeny-ségéhez vagy a covidos oltóanyag üzleti tevékenységéhez, tetszenel gondolkozni, mondjuk vén marha >>@Dr. Proktor: Nyald meg a gyógyszarom helyét!
Dr. Proktor
@Németh István: Na, látom megint elgurult, nézd meg az ágy alatt!
Aki Én
@Gyurka80: 18:43 Na, ezért tartunk nagyon butának.
Gyurka80
@Aki Én: Cáfold , ha tudod hülyegyerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.