Három budapesti kerület pártszervezetei után a Fidesz országos választmányi elnöksége az egri alapszervezet feloszlatását is kimondhatja.

A 24.hu megkereste Pajtók Gábort, Heves megye 1. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselőjét, aki nem cáfolta a városi szervezet megszüntetéséről terjedő híreket.

Ez a párt belügye

– válaszolta Pajtók arra a kérdésre, hogy mikor oszlatják fel a pártszervezetet.

Egerben eldurvultak a fideszes belharcok: már az adventi ünnepségen szidták egymást a politikusok a színpadon

Pajtók Gábor (Fidesz-KDNP), Heves megyei kormánymegbízott és Orbán Viktor. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Egerben közismert, hogy az áprilisban parlamenti képviselővé megválasztott Pajtók és a megyeszékhely közgyűlésének fideszes frakcióját vezető Oroján Sándor között rövid idő alatt nagyon megromlott a viszony.

Augusztusra már annyira elmélyült a két fideszes politikus konfliktusa, hogy Pajtók a kormányoldalon szokatlan módon nyilvánosan vádolta meg Orojánt azzal, hogy lepaktált az éppen szétszakadóban lévő egri ellenzék egy részével.

Az országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében azt állította, hogy az egri közgyűlés az egyéni ambíciók által túlfűtött politikai csatározások színterévé vált, és lassan a város működését veszélyezteti.

A júniusi közgyűlésen Oroján Sándor az országgyűlési képviselő (…) feje felett elvtelen paktumot kötött az MSZP-s Mirkóczki Zitával

– írta a képviselő.

Szemtanúk elmondása szerint a személyes ellentét a napokban az Eger központjában, a Dobó téren megtartott adventi gyertyagyújtási ünnepségen is megmutatkozott. A két politikus a színpadon szólalkozott össze, hogy aztán a lehető legtávolabb álljanak egymástól az ünnepség alatt.

Telefonon kerestük Oroján Sándort is, de ő sem akart nyilatkozni az ügyben. Egy korábbi telefonbeszélgetés során annyit mondott, hogy a szervezet feloszlatásáról még nem kaptak írásos döntést.

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Valszeg a koncon vesztek össze.,. Faljátok egymást,,gyökerek !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@m73: nekem az is elég lenne,ha valaki végre élö adásban kiteregetné a fidesz szennyest!
kulabombaafityiszre
Nem is kell a fidesznek(fidesz sem) semmilyen pártszervezet,hisz a karmelita röfi egyszemélyben minden is.
justhpeter
@kulabombaafityiszre: Tökéletes meglátás ! Ha egyszer a kolostormalac egyben mindenható is, a kondának semmi szüksége másra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.