Cseh Katalin közösségi oldalán számolt be arról, hogy meglátogatta Büsszelben David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete," akivel őszintén beszélgethettek a nyugati szövetségi rendszerek összetartásának fontosságáról, különösen a mostani háborús helyzetben". 

Brüsszelben beszélt Cseh Katalinnal a kormány hibáiról az Egyesült Államok budapesti nagykövete
Fotó: Facebook / Cseh Katalin

Mint írja, "szóba kerültek a magyar kormány súlyos mulasztásai és kötelezettségszegései az EU-s feltételességi eljárás kapcsán, amelynek következményei Magyarországon mindenki számára közvetlenül érezhetőek".

Felhoztam a kormánypropaganda és a médiaszabadság kérdését is, mivel a félretájékoztatás és az orosz propaganda terjedése hatalmas károkat okoz a társadalmi élet és a politika különböző szintjein

- tette hozzá bejegyzésében.

És egyetértettünk abban is, hogy a svéd és finn NATO-csatlakozás most kulcsfontosságú, ahogy az is, hogy a Magyar Országgyűlés minél hamarabb ratifikálja – ezt a Momentum Mozgalom közössége kezdetektől fogva támogatja

- fogalmazott.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon minek? Ha ez a nő ""ott"" lehet, akkor cseléd. Aki nem fog mást szajkózni, mint a Kolostormalac brosúráját. A Navracsics is megindult, aztán Apucija a fejére koppintott és lám:""2030-ra Európa 10 legjobbja között leszünk"" duma jött/fért ki a száján.
Csak a ""koppintás"" mértéke legyen elég nagy. Ez a luvnya még azt se akarta megvárni.
CsipkeRózsa
@Maccska: Cseh Katalin munkahelye ott van.
Clavigo
@CsipkeRózsa: Ennek a @Maccska: -nak előbb a munkahely fogalmát kéne ismernie.:)
Nessy
@namihami: Nem értem a beírásodat. Biztos bennem van a hiba. A nem fideszeseket az ellenzék szavazta meg. Nem is igazán Orbán szövegét "szajkózta". A luvnya jelző kissé meglepett tőled.
surdilloFUJT
@Maccska: @durbincs: @durbincs: Idétlen,agymosott.szellemi korcsok!Annyira nagy böszméi vagytok a fidessnek,hogy már a Holdról is látszik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.