Cseh Katalin közösségi oldalán számolt be arról, hogy meglátogatta Büsszelben David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete," akivel őszintén beszélgethettek a nyugati szövetségi rendszerek összetartásának fontosságáról, különösen a mostani háborús helyzetben". 

Brüsszelben beszélt Cseh Katalinnal a kormány hibáiról az Egyesült Államok budapesti nagykövete
Fotó: Facebook / Cseh Katalin

Mint írja, "szóba kerültek a magyar kormány súlyos mulasztásai és kötelezettségszegései az EU-s feltételességi eljárás kapcsán, amelynek következményei Magyarországon mindenki számára közvetlenül érezhetőek".

Felhoztam a kormánypropaganda és a médiaszabadság kérdését is, mivel a félretájékoztatás és az orosz propaganda terjedése hatalmas károkat okoz a társadalmi élet és a politika különböző szintjein

- tette hozzá bejegyzésében.

És egyetértettünk abban is, hogy a svéd és finn NATO-csatlakozás most kulcsfontosságú, ahogy az is, hogy a Magyar Országgyűlés minél hamarabb ratifikálja – ezt a Momentum Mozgalom közössége kezdetektől fogva támogatja

- fogalmazott.

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@CsipkeRózsa: az amcsié meg nem.
Aztán nehogy valami ereszcsatornán távozzon!
Clavigo
@CsipkeRózsa: Ennek a @Maccska: -nak előbb a munkahely fogalmát kéne ismernie.:)
durbincs
@Clavigo: Ezek ketten olyan meleg buzik mint csak a dobált forró krumpli ? " LGT Somló Tamás - Olyan Szépek Voltunk ".csak mint dongalábú farturok ,igaz @namihami: @CsipkeRózsa: @Clavigo: ?
durbincs
@Maccska: lehet mert két igenrusnya élősködő hernyó , csak má nem fér meg 1 városba se ? csak a Brüsselbe ?
Nessy
@namihami: Nem értem a beírásodat. Biztos bennem van a hiba. A nem fideszeseket az ellenzék szavazta meg. Nem is igazán Orbán szövegét "szajkózta". A luvnya jelző kissé meglepett tőled.
surdilloFUJT
@Maccska: @durbincs: @durbincs: Idétlen,agymosott.szellemi korcsok!Annyira nagy böszméi vagytok a fidessnek,hogy már a Holdról is látszik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.