Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Németh Szilárd is összegezte véleményét a vasárnapi vb-döntő után, amit Argentína nyert a franciák ellenében. 

Így reagált az argentin nagykövet Németh Szilárd vb-s bejegyzésére
Fotó: Németh Szilárd, a Fidesz képviselője, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos napirend előtti kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. december 6-án. MTI/Kovács Tamás

A fideszes képviselő szerint egy "fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok".

A bejegyzés hatására Szabó Tímea sem tartotta magában a véleményét, keményen odaszólt Németh Szilárdnak.

A Telex megkereste Hernán María Patiño Mayer, Argentína magyarországi nagykövetét az ügyben, hogy megkérdezzék mit gondol, Németh Szilárd kijelentéseiről.

Az argentin válogatott, ahogyan az argentin emberek, a mesztic Amerika értékeit képviselik, és elutasítanak mindenféle faji, vallási, nemi és társadalmi diszkriminációt

– reagált a kérdésére Argentína magyarországi nagykövete.

Orbán Viktor szokásához híven a helyszínen tekintette meg az Argentína-Franciaország labdarúgó vb-döntőt. A miniszterelnök azt is elárulta, hogy szerepelt volna a magyar válogatott, ha kijutottunk volna a katari vb-re.

Forrás: atv.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Rendesen felrúgta ezt a vérsuttyó, zsírdisznó faszkalapot. Ez kell ezeknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Ma te majomzabáló...azt sem tudod hol fekszik Argentína??
Meg milyen európai értékeket?? Mikor Amerikai domborzaton fekszik Argentina!?!
Sámannus
Azé mer valaki putyin ürüléken él más azt eveszi be.
Clavigo
Az über furkó csepeli birkózóakadémikus ..( nemzethyy )..
Aki Én
Rendesen felrúgta ezt a vérsuttyó, zsírdisznó faszkalapot. Ez kell ezeknek.
Aki Én
@Shikari: szarik ő rátok, láthatod te balfasz. Le lettetek alázva.
Yoda69
Akkora pofont kapott rezsigeci az argentin nagykövettől, hogy azt meg a Holdról is látni lehetett.
Yoda69
@Shikari: Te suttyo roman, pont ti vagytok a rasszista, kirekeszto tetvek. Ezt emelte ki a nagykovet.
Azt hiszed mert orbantol kaptal egy utlevelet, mar magyar vagy? Meg mondatot se tudsz elemezni bocskoros moszkovita szarrago tetu.
drrotf
A nagykövet bemutatta, hogy Németh Szilárd , aki a FIDESZ alelnöke, milyen tudatlan, de úgy is mondhatnám hogy mindenki megértse, hogy nagyon buta!nem ismeri az argentinok történetét, és Dél -Amerikáét sem , de miután Orbán Viktor oly magasra tette hogy látva lássuk ennek az embernek a gyenge képességeit úgy gondolta ez na pali ,hogy mindenbe bele kell szólnia, a foci VB eredményeibe, az argentinok indentitásába, a fehér ember fölényébe , stb ,stb!
sunoge
@Shikari: A főnököd legkevésbé sem fehér, csak szólok, nem tűnt fel?
simmering73
"Egyszerűen vérlázító, a magyar nemzet és a magyar nép számára megalázó, hogy Orbán Viktor fasiszta és náci csőcseléke kormányszintre emelte a nyílt nácizmust, fajgyűlöletet és rasszizmust. Ez a náci csürhe képviseli Magyarországot, a magyar nemzetet és magyar népet, amely a kereszténységet és az európaiságot a fehér bőrszínhez, a fehér fajhoz köti, így a nácizmussal azonosítja. S nem emeli fel a szavát e durva barbarizmussal szemben, hallható módon, egyetlen keresztény egyház, egyetlen párt, civil szervezet, sajtó, állami intézmény, MTA, egyetem, értelmiségi kör.

Nincs tiltakozás, nincs felháborodás. Csak jelezni kívánjuk, hogy mielőtt nagyipari méretekben és módszerekkel elkezdődött a zsidó népirtás, a holokauszt, ahova ennek a keresztényfasiszta, ócska, söpredék bandának a horthysta söpredék elődei deportálták a magyar zsidókat, ugyanez a közömbösség és közöny uralkodott. Most nincs náci Németország, csak náci Magyarország van, de ennek a fajgyűlölő dehumanizációnak, otromba barbár fajgyűlöletnek, hasonlóan súlyos következményei lesznek. Megint egy fasiszta és náci ország a legfőbb szövetségesük, a népirtó Oroszország.
nepszava.us/nemeth-szilard-leforditotta-orbant-magyarra-ami-nyilt-fajgyulolet-es-nacizmus/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.