A baloldal soha semmilyen rezsitámogatást és rezsicsökkentést nem szavazott meg – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-nek szombaton eljuttatott videóüzenetében.

Hollik: "Ha a dollárbaloldalon múlt volna, akkor nemhogy rezsicsökkentés nem lenne, de már földgáz és valószínűleg kőolaj sem lenne az országban"
Fotó: Hollik István, a KDNP képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. december 5-én. MTI/Balogh Zoltán

Hollik István rámutatott, hogy a baloldal már a rezsicsökkentés bevezetése óta, azaz csaknem 10 éve követeli a rezsicsökkentés eltörlését.

Tehát, ha a dollárbaloldalon múlt volna, akkor nemhogy rezsicsökkentés nem lenne, de már földgáz és valószínűleg kőolaj sem lenne az országban

- fogalmazott.

A politikus azt mondta,

ezzel szemben a Fidesz-KDNP mindent megtesz, hogy megkönnyítse a magyar emberek életét ebben a "nehéz, energiaválsággal sújtott időben", ezért a magyarokat az átlagfogyasztás szintjéig továbbra is védi a rezsicsökkentés, amivel egy magyar család átlagosan havi 181 ezer forintot spórol az átlagfogyasztás mértékéig.

Közölte, Magyarországon a legalacsonyabb a lakossági gáz és áram ára, a vállalkozások védelmére pedig a kormány több programot is indított.

Hollik István úgy vélte, mindenki számára nyilvánvaló, hogy az elhibázott brüsszeli szankciók energiaválságot okoznak Európában, ennek ellenére "a guruló dollárokért cserébe" a baloldal lelkesen támogatja az áremelkedést okozó szankciókat.

Ha rajtuk múlott volna, már rég bevezették volna az energiaszankciókat, amivel tönkretették volna a magyar gazdaságot és a magyar családokat, de a baloldalt ez nem érdekli, továbbra is lelkesen áskálódnak Magyarország ellen, amíg dollárokkal tömik ki a zsebüket

- mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@KisTehen: Nagy Marha, ha 55 dollar az orosz olaj es 80 dollar a nyugati, akkor miert dragabbb MOon??? Es az aram meg a gaz is??? Aztan az ellemiszer is, de az aztan nagyon durvan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Maccska: Feltettel egy kerdest, megadtam a valaszt, de az teged nem is erdekel? Ja, teged sem az eszedert fizetnek...
Totem
Jellemző a rubeljobboldalra, hogy a kormányzati alkalmatlanságukból fakadó csődjükről a baloldalt emlegetve terelik el a figyelmet. Nekem különösen tetszik, ahogy Hol-lik elvtárs bemutatja a valószínűségszámítás verbális trükkjeit: ha... azon múlt volna... De nem múlt azon!
telegdilaci
@teuton:Agyhalottt barom ez csak találgatás,ha annyira jó lenne a rezsi csökkentés hogy lehet hogy az önkormányzatoknak,intézményeket kell bezárni mert a magas rezsiköltséget nem tudják kifizetni,a Dillárbaloldal helyett a Rubel jobboldalnak kellene vagyis nektek hány milliárdot költöttetek közpénzből hazugság plakátokra kampányra! egyébként a rezsi csökkentéssel azt értétek el hogy elmaradtak a közmű felújítások,ezért nem lehet napelemeket felszerelni mivel az elektromos hálózat,nem lett fejlesztve,ugyanez van az ivóvíz hálózatokkal is azért van sok helyen csőtörés miatt viz hiány gondolkozni kellene ha lenne mivel Barom!
teuton
@telegdilaci: Miert beszelsz ROLAM többesszamban? Azt a hascsikari szokta, mert skizofren. Szerintem eltevedtel, nem nekem kellett volna cimezd a kommented... Talan kattints a nickre aztan meglatod, miert...
evacica
Ez a Hollik magától ilyen lökött, vagy besegítenek neki!
teuton
Erdekes, a lengyel konzervativ kormany (!) nem ker az oroszokbol, nem kap nyersanyagszallitast, de szallit fegyvereket Ukrajnanak es kikepez ukran katonakat, megsincs összeomolva a gazdasag es nem csuszott bele a haboruba... Alacsonyabb az inflacio, olcsobb az elelmiszer. Na akkor hogy is van ez hol likas pista???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.