Egy ukrajnai idegenlégióban elkövetett sikkasztással összefüggésbe hozott magyar nőről ír a HVG.

Egy magyar szélhámosnőt egymilliárdos ukrajnai segélyszállítmány eltűnésével gyanúsítanak – A 30 éves Fajk Emese átverhette az egész ukrajnai idegenlégiót

Fotó: pixabay.com

Mint a 444.hu cikkéből kiderül, tavaly októberben egy átszámítva egymilliárd forint értékű segélyszállítmánynak veszett nyoma Ukrajnában. Az ukrán biztonsági szolgálat gyanúja szerint az esethez egy magyar nőnek is köze lehet, aki 30 éves, Kolozsváron született, és magyar állampolgársággal is rendelkezik.

A nemzetközi sajtóban következetesen csalónak nevezik, miután egy ausztrál valóságshow ingatlanárverésén 4,2 millió dollárt ígért egy házért, az összeget azonban nem fizette ki, inkább lelépett az országból.

A portugáliai Madeira szigetén saját barátja jelentette fel, miután eltűnt értékes búvárórája és GoPrója.

Felmerült, hogy a nő egész élettörténete (végzettségei, cégei, háttere) kitaláció, boldogulását leginkább annak köszönheti, hogy tökéletesen beszél angolul.

Idén tavasszal csatlakozott Ukrajnában a külföldi zsoldosokat tömörítő Nemzetközi Légióhoz, azt állította, hogy az Apple-nek és az ENSZ-nek dolgozik. Ő lett a légió egyik kommunikációs vezetője, így figyeltek fel rá ausztrál újságírók.

Két jelentés készült róla, az egyikben egy 2,5 millió dolláros orvosi szállítmány eltűnésével hozzák összefüggésbe, a másik szerint pedig fennáll a veszélye, hogy az orosz titkosszolgálat beszervezte.

A nő kiadott egy közleményt, eszerint semmi sem igaz, jelenleg is a légióban van.

Forrás: 444.hu, hvg.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ez az erdélyi tesónk is terjeszt a magyarok jó hírét szerte a világban, pedig nem szorulunkrá, mert megteszi ezt a szívességet nekünk saját kormányunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
nem magyar...orbán magyarja,ocsmány parazita...
nezelodo
@Gyurka80: Na mire is válaszoltál beccehalkakaska? Látom azért elkapírgálsz a szeméttdombon, és hátulról rátámadsz a téged is etető gazdára. Ne feledd az adófizetők pénzén kukorékolsz és kérődzöl, akkor is ha azok nem akarják. Te is KISZ titkár voltál? Kétlem még oda sem vettek volna be, azzért a te színvonaladnál jobb a komcsi elveket odahagyott kormányzat, élén a kis gonosz törpével.
nezelodo
@Gyurka80: Lehet, hogy nem kellene újra és újra bemutatkoznod, és a "vitakúltúrádat", érvek, cáfolatok híján megismertetni az érdeklődőkkal?! Persze szived joga saját profilodat ilyen módon népszerűsíteni!
Gyurka80
@nezelodo: Lehet, hogy máshol kellene nézelődnöd, mert mindig értelmetlenül kötekedsz velem. Ezért csak annyi, hogy idióta vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.