Egy motoros elé hajtott egy nő az autójával Püspökladánynál. A rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Egy motoros elé hajtott egy nő az autójával Püspökladánynál, súlyos balesetet okozott

Fotó: police.hu

Közlekedési balesethez kellett vonulniuk a rendőröknek 2022. május 1-jén 9 óra körül. Egy motoros közlekedett a 4-es számú főúton, Püspökladány külterületén, amikor egy személyautó kihajtott elé. A gépkocsit vezető nő figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát. A motoros fékezett, próbálta elkerülni az ütközést, de nekicsapódott az autónak és súlyos sérüléseket szenvedett – írják a rendőrség honlapján.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a nővel szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
az autó sérüléséből kiindulva, a nő kiszállt, és szörnyülködve lebaszta a motorost, minek rohant belé...most nézze meg milyen lett az autója...mindeközben a motoros ott hörgött a földön fekve...a felháborodott nőt ez persze inkább bosszantotta...

...persze ez fikció, remélem nem így történt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.