December 29-én összetűzésbe került Szalai Ádám válogatott labdarúgó egy társaság tagjaival egy pesti szórakozóhely előtt – írja a Blikk nyomán a Telex.

Verekedési ügybe keveredett a magyar labdarúgó válogatott korábbi csapatkapitánya

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó válogatott korábbi csapatkapitánya (j) a budapesti Kincsem Parkban megrendezett hagyományos óévbúcsúztató Ügetőszilveszteren 2022. december 31-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A lap megkeresésére a rendőrség megerősítette, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Blikk az egyik érintett férfit és Szalait Ádámot is elérte, a történteket mindketten megerősítettek, bár máshogy idézték fel azokat.

A 21 éves férfi szerint a szórakozóhely előtt Szalai testvérét kérték meg, hogy készítsen róluk egy fényképet, aki ezt visszautasította, ezért hangos szóváltás alakult ki közöttük. Ekkor lépett oda Szalai Ádám és

„elkezdett velem ordibálni. […] És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott”

– idézte fel a férfi az eseményeket, aki a Blikk információi szerint az orvosi vizsgálat alapján a mellkasán és a lábán szenvedett zúzódásokat.

Forrás: Telex, Blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Anno a Cozma fiú is nyilván úgy viselkedett, mint egy szerzetes, oly ártatlan volt...az idő és a haverok mindent megszépítenek. Az ilyen esetek sosem fekete-fehérek...mindig csak "bűnösebbek" vannak, és akik ráfaragtak. Aztán az utóbbiakat kimosdatják.
Emmersson71
Anno a Cozma fiú is nyilván úgy viselkedett, mint egy szerzetes, oly ártatlan volt...az idő és a haverok mindent megszépítenek. Az ilyen esetek sosem fekete-fehérek...mindig csak "bűnösebbek" vannak, és akik ráfaragtak. Aztán az utóbbiakat kimosdatják.
amaramaistanna
@Emmersson71: Ne hazudj! Videófelvétel készült a Cozmát támadó esetről. Vétlen volt és áldozat lett. Szégyelld magad!
Németh István
Az Ádám nagyon finom volt! Nagyobbat kellett volna rúgni, hogy a faszkalap repűljön is!
A templommból kijövet a koldus kunyerált, mikor nem kaptt hallom, hogy mondja, rohadj meg te szemét buzi. Mondotta ezt mégpedig úgy, hogy anejem és a lányom, meg avejkóm, unokám is halotta! Finoman odamentem hozzá és kértem >> kérjen bocsánatot, ünnep lévén nem akarom szájba vágni! Erre leköpött! Sajnos ezt követően átesett a templomkerítésen és három fogát kitörte! Megvártam mig felállt - mert nincs nálam cserben hagyás - és azt mondta > bocsánat, nem tudtam, hogy ilyen jó erőben vagy, kimászhatok, nem fogsz már bántani? Eljöttünk! Na ilyen az az eset is a Szalai Ádival!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.