Egy helyi lakos hívta fel lapunk figyelmét, hogy a X. kerületi Sörgyár utcában a 27–29–31. szám alatti lakótömbnek katasztrofális a szigetelése, és az épület emiatt olyan lyukacsos, mint egy ementáli sajt. Elmentünk a helyszínre, ahol rögtön kitűnt a toldozott-foltozott ház a többi közül. Nincs meg kívülről a szigetelés, ezért hiába van a fűtés, olyan, mintha nyitott ablaknál fűtenél, gyakorlatilag értelme nincs. Se a háznak nincs rá pénze, és az önkormányzattól sem kapunk támogatást. Mindent saját magunknak kéne megoldani! – mondta Szöllősy László, akinek átalányban havi kilencezer forint a fűtésszámlája. „Az utcában mindig is ez volt a legrosszabb ház, mindig gond volt a burkolattal" "Nekem az a gondom, megmondom őszintén, hogy régen a Tarlós Istvánnál mindig voltak felújítási hitelek és pályázatokat is írt ki. De most három éve semmi nincs. A legjobb lenne szerintem Karácsonyt lemondatni, és új választás tartani, és hátha a Tarlós Pista, vagy valaki nyerne, aki foglalkozna...

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
A cikkhez gondolat: Ha mindig gond volt a burkolattal, miért nem újították fel a házat Tarlós idején? Miért vártak ennyit? És miért nem a Fideszes polgármestert okolja, hogy nem ad támogatást?
namihami
""...mondta Szöllősy László, akinek átalányban havi kilencezer forint a fűtésszámlája...""
Csak mellékesen közlöm Szöllősy Lászlóval, hogy a legtöbb panelban (persze a szigeteltekben) még a hibátlan szigetelés mellett is TÖBB a havi átalány, mint 9.000 azaz kilencezer forint. ""Hallgattál volna, bölcs maradtál volna!""
Takarékoskodjon, csináljon még gyereket, vegyen fel hitelt és költözzön olyan házba, amelyik nullszaldós rezsivel épült. (Állítólag) ilyen is van már.
Egyébiránt archive hozzászólása fogja meg a probléma lényegét.
Qqberci
A kivitelező sok-sok évvel ezelőtt szemét munkát végzett, de most Karácsony a hibás?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.