Drasztikusan megemelkedett az energiaszegény háztartások aránya az Európai Unióban (EU). A Századvég új kutatásának eredményei rámutatnak: átlagosan minden negyedik háztartás fűtési nehézséggel és közüzemi díjelmaradással küzd az EU-ban, míg a rezsicsökkentési programnak köszönhetően Magyarország érintettsége az előbbi problémában a második, az utóbbiban a harmadik legkisebb.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Úgy látom Magyarországról van szó, virágnyelven.
Németh István
Na fűtési nehézséget majd fokozza még, hogy romániába betelepíteték az első usa, nem nató hadosztályt és még jön kettő az igérvények szerint! Ezeket el kell tartani az érvényes kényszer szerződés szerint, mi több a laktanyák többnyire sátrak fűtéséről gondosjkodni kell ami a románok, de származékosan a mi költségünk is lesz! Szóval micsoda köpedelmes egy népség ez az Európa?! nem véletlenül mondom hanyat dobta magát az usa-nato gyarmatosító taktiká-jának és szereti, ha agyon basszák őket! Csak rajta ! Rohadjon meg az Eu. vezetése és a gyarmatosító geci láda usa! Az oroszok ébredjenek fel!!! nincs kegyelem, nem lehet emberséges megoldás a pondrókat el kell taposni ezek az ótvaros szemetek az Európai népek létére törnek! Évszázadokon keresztül az oroszok voltak az egyensúly biztosítákai, havalaha, hát most jött el a leszámolás ideje amoslék hatlommániásokkal szemben!! Ez nem napóleoni-hitleri háború ez usa és a világ háborúja egy züllött erkölcstelen népség az USA ellen! vegyük észre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.