Az euróhoz, a svájci frankhoz és a dollárhoz képest is gyengült a magyar fizetőeszköz.

Gyengült szerda reggelre a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben az előző esti jegyzéséhez képest – olvasható az MTI hírében.

Gyengüléssel nyitotta a szerdát a forint

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az eurót az előző este hat órai 396,04 forint után szerda reggel hat órakor 396,76 forinton jegyezték, a dollár jegyzése 366,98 forintról 368,21 forintra ment fel, a svájci frankot pedig a tizenkét órával korábbi 398,18 forint után 398,85 forinton jegyezték szerda reggel hat órakor.

A forint 0,2 százalékkal gyengült az euróval és a svájci frankkal szemben és 0,3 százalékkal gyengült a dollár ellenében.

Szerda reggeli jegyzésén a forint a hét eleje óta gyengült, 0,1 százalékkal az euró, 0,6 százalékkal a dollár és 1,1 százalékkal a svájci frank ellenében.

Az év eleji kezdésnél a forint erősebben áll, az euróval szemben 0,7 százalékkal, a dollárral szemben 1,4 és a svájci frankkal szemben 1,2 százalékkal.

Forrás: mti.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Hurra! Shortoltam, mint kb. 10 napja megirtam, hamarosan ismet 400 ft felett lesz az euro es en kaszaltam nehany 1000 eurot! Meg ezüstöt szeptemberben, amikor 57,5 cent volt grammja... Na birkatrollok, MO jobben teljesit??? Miert nem akartatok velem fogadni? Ja, mert a trollkodasert kapott apropenzböl csak pelenkara futja, vagy meg arra sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.