Felszólítjuk Szlovákia külügyminiszterét, Rastislav Kácert, hogy tisztelettel beszéljen a magyarokról! – írta hivatalos Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, aki megint azt gondolja, hogy Orbán Viktor egyenlő Magyarországgal.

Nagyon megsértették Orbán Viktort, Menczer Tamás azonnal visszacsapott a kekeckedő szlovák külügyminiszternekFotó: Facebook/ Menczer Tamás

"Ismert, hogy Kácer külügyminiszter csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről. Azonban emlékeztetnünk kell Szlovákia külügyminiszterét arra, hogy Orbán Viktort a magyar emberek rekordtámogatottsággal választották meg, immár egymás után negyedszer. A magyarok döntését még Szlovákia külügyminiszterének is tiszteletben kell tartania"

- olvasható a bejegyzésben.

Az államtitkár bejegyzésében olvasható, hogy Orbán Viktor békepárti és szankcióellenes, a magyarok a migráció és a koronavírus után a jelenlegi válság kezelését is rá bízták.

"Ez az a stabilitás, ami Szlovákiára nem kimondottan jellemző.

Kácer külügyminiszter is talán hasznosabban tenné, ha a saját országával foglalkozna, amely folyamatosan kormányválságban van" – írta Menczer Tamás.

De mivel húzta így ki a gyufát a szlovák politikus?

A tárcavezető nemrég az Aktuality.sk hírportálnak adott interjút, amiben Kácer azt mondta, Magyarországon a kormányfő az orosz propagandát képviseli, szerinte ennek ellenére sem sikerül megváltoztatni a magyar közvélemény gondolkodását a háborúról.

„Az én személyes szempontjaim szerint Magyarország nem nyugati típusú demokrácia. Én ezt így látom, és nagyon sajnálom, de ez az egyetlen ország az Európai Unióban, amely nem teljes értékű nyugati típusú demokrácia. Az Európai Parlament és az Európai Bizottság többségi véleménye is ezt tükrözi. Ezzel azok a kollégáim is egyetértenek, akikkel beszélgetek”

– idázte Kácer szavait az Index.

Forrás: MTI, index.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nagyon finoman fogalmazott a szlovák külügyminiszter.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: te mondod? Aki akkora marha vagy, hogy őseidet Vereckénél még terelték...!
csak úgy....
@verőce21: te akkora marha,hogy keversz engem a marha shikari haveroddal! :)
verőce21
@csak úgy...: téged kihajtanak még most is, kétnaponta legelni...?
csak úgy....
@verőce21: a gyogyós kérdéseid és a még gyogyósabb állításaid alapján , te valamikor 7-8 éves korod körül szellemileg megrekedtél és úgy is maradtál ! :)
verőce21
@csak úgy...: holnap ne felejts el legelni menni...! a te korodban már feledékeny a marha...!
csak úgy....
@verőce21: "Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat. " :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.