Ezzel reagálnának az egészségügy átalakításáról szóló törvénycsomagra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ha ezek az orvosok felmondanak, akkor nekünk annyi... Ez van, ha olyan ember felügyeli az egészségügyet, aki rohadtul nem ért hozzá. Olajossanya sokmindenhez nem ért, de az egészségügyhöz nagyon nem . És ki a tanácsadója? Aki már sokszor bebizonyította a kovid előtt-alatt-és után, hogy egy belassult vén majom,akinek bűn volt fontos posztot osztani.- kásler...
Hát persze hogy sz@rul mennek itt a dolgok,amikor orbán olyan embereket kukázott össze, akik bólogatni ugyan tudnak, de ezzel véget is ért a szakértelmük. Ide egy valódi szakértői kormány kellene, nem ilyen szél összefújta halom
Nessy
@csipetke: Lényeg, hogy az álomtitkár felmondta a leckét, minden a betegek, a beteg ellátás érdekében történik! Na ez ami még véletlenül sem igaz! Pont a beteg szívja meg ezt is, mint az előző törvényt is! Az orvos vállat von, elmegy a magánszektorba, vagy külhonba. A szakdolgozó meg pályát módosít! Már ma is így van! Jó, ha kellő létszám fele megvan, de sokszor annyi sincs!
Németh István
@csipetke: @Nessy: nagyon nem kel beszarni! Sokan lehet, hogy 4500-an - körülbelül - szart sem érnek! ÉS EZT NEM CSAK ÉN HANEM A PATIKUSOK AZ ELLÁTATLAN BETEGEK MONDJÁK!! miért> mert ha elmennek orvoshoz nincs tisztességes vizsgálat a moslék nyuggeres orvos felületes eljárásai megdöbbentőek! Nagyképű gyógyszerkiírások vizsgálatok nélkűl, a kurrens és a gyógyszeripar részéről dottált gyógyszerekre ez a jellemző! Nem a gyógyítási igény hanem a harácspajtás a fontos! Na ezért kell a kurva anyjukba elküldeni a hőbörgőket és a pénzüket az arra érdemesek közt felosztani! Ezt a kormány meg is fogja tenni! menten helyreáll az Eü. helyzet!
Mert azt tudjátok >> Az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. aljas korrut háborúsbűnös és újabban buzi vezetése takarodjon a sitire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.