Tragikus körülmények között halt meg egy fiatal rendőr néhány napja, miután őt és két társát egy vélhetően bedrogozott férfi az ellene irányuló kétségtelenül jogszerű intézkedés közben megtámadta. Az eset konkrét körülményeinek ismerete nélkül csak azt tudjuk javasolni: mielőbb folytassanak le szakszerű, minden körülményre kiterjedő vizsgálatot, és senki ne keltsen felesleges indulatokat, mert egy rendőrgyilkost ma is életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélhetnek. Ennél súlyosabb büntetés az Európai Unióban nem létezik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Neem ártana, ha az ügyvéd úr jogi továbbképzést tartana az "ő hazájuk" csoportnak is, mert nem csak a rendőrgyilkosoknál van gyanú a kóros elmeállapotra.
Jozefina
A legjobb az lenne, ha ilyen esetek nem is fordulnának elő!!!
A másik, hogy az ilyen támadót a helyszínen agyon kellene lőni!!!
Viszont a környezetében élőket (családtagok, barátok, stb. felelősségre kellene vonni, mert valószínűleg tudniuk kellett, arról, hogy mire készül egy ilyen ember!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.