A nyílt levél változtatás nélkül.:   Mit csinálnak mostanában ellenzéki pártok? Ahogy én látom rohadtul semmit! Egy országban kormányzó pártot törvényesen csak egy másik párt képes leváltani a pillanatnyilag hatályos jogszabályok szerint. Tehát azt ne várjuk, hogy majd a nép, a tanárok, diákok, szülők, orvosok, ápolók, közmunkások, mentősök fognak parlamenti választást nyerni, kormányt váltani. Hiába […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Gyurcsány pártja (mint jelenleg a legnagyobb ellenzéki alakulat) csak arra vigyáz, hogy nehogy megerősödjön az ellenzéki térfélen bárki is...
2018-ban a legnagyobb ellenfelük nem a maffiapárt volt, hanem az LMP. 2022-ben meg arra játszottak, hogy ha már nem Dobrev lett az ellenzék közös miniszterelnök jelöltje, hanem MZP, akkor inkább bukjon az egész!
A Jobbik már ott elcseszte, hogy a választók helyett a DK-val folytatott egyeztetést...
Csak a hatalom ami nekik számít, nem a választók...
Yoda69
Ott volt az esely tavasszal. A nep az isten adta nep a penzre szavazott, pontosabban az alamizsnara. A fideSS megvezette azokat akik hagytak magukat, es nem fogtak fel csoppnyi agyukkal hogy csapdaba setalnak.
Kivancsi lennek a nyilt levelet iro vajon kire szavazott?
Szerintem jo alternativat adott az ellenzek, a naci fideSS levaltasara. Csak sajnos sokan felultek a hazugsag cunaminak, amiert se a fideSSt se az ellenzeket nem lehet hibaztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.