"A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz! " - posztolta a miniszterelnök, miután az Európai Parlamentben nemrég Manfred Weber és Ursula von der Leyen is arról beszélt, hogy a migráció miatt szükséges lehet megerősíteni az EU határvédelmét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
mit üzenget?
írjon nyílt levelet!
vagy álljon ki mint a kis lilike és mondja, hogy "egy faszt!"
nem?
de!
neverland
"A lengyelek válasza az volt, hogy köszönik szépen, de képesek maguk kezelni a helyzetet, amint aztán ez így is történt, mégpedig közel 200 km hosszan és 5,5 méter magasságban.

A lengyel kerítés azonban nem csupán méreteiben, szerkezetében és erősségében különbözik a többnyire hevenyészetten kihelyezett, durván egy méter átmérőjű magyar szögesdrót-spiráltól, hanem abban is, hogy Lengyelország érintett szomszédja deklarált ellenség, Magyarország érintett szomszédja pedig a baráti Szerbia, valamint abban, hogy a lengyelek nem tartják Brüsszelben a markukat a hazájuk védelméért. Na ugye!

Például az hogy Horvátország és Románia sikerrel kezeli a határsértéseik eseteit kerítés nélkül is, bezzeg a kettejük között húzódó magyar határkerítéshez egyenesen migráns-folyosók vezetnek, illetve az Ausztriában regisztrált bevándorlók döntő többsége a magyar-osztrák határon át jelentkezik az ottani hatóságoknál. Konkrétan ez azt jelenti, hogy migrációs biznisz működtetői igen jó eséllyel juttatják át az “ügyfeleiket” a magyarok kerítésén és országán, s őszintén szólva normális ember tényleg nem adna egy fityinget sem az ilyen hazug, hamis, túlárazott és tökéletesen haszontalan projektért."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.