Az európai országokban stabil és nagy a jólét. Niger a legszegényebb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Na végre megjött a humor is a szombati ebédhez.
csak úgy....
hát persze, a listán nem volt templom egere rovat.
division
Fene se tudja. A megkérdezett emberek zöme legutóbb azt nyilatkozta, hogy akkor tenné le csak az autóját, ha már 900 ft fölé menne a benzin. Ez csak azért érdekes, mert már 400 ft környékén is ment a nagy lázadozás.
division
@csak úgy...: Az lehet, de egy dolog biztos: Aki eddig is jól élt, az nem foglalkozik az inflációval, legyen nyugdíjas vagy fiatal, továbbra is bedobál mindent a kosarába. Azok fognak még inkább lesüllyedni, akik eddig sem éltek valami fényesen. Őket kellene valahogy segíteni a kormánynak elsősorban, csak az ilyesmire valahogy sosincs pénz.
csak úgy....
@division: van egy pár nyugdijas ismerösöm magyarországon, akik sosem panaszkodtak ,látszott is rajtuk,hogy jól élnek . -karácsony , szilveszter táján sokakkal szoktam beszélgetni, egy kivételével mindenki panaszkodott! hihetetlen,hogy egy pár hónapon belül mennyien csúsztak le anyagilag,persze ezt ne úgy értsd, hogy éheznek!
division
@csak úgy...: Mivel itt éltél te is, szerintem tudod, hogy a magyarok állandóan sírnak meg panaszkodnak amióta világ a világ. Gondolom ebbe nem kell hosszabban belemennünk. Ami tény, hogy a minden országot lényegében meghatározó középosztály kezd lefelé csúszni, és ez nagy baj. Az sosem jó, ha eljut odáig egy nép hogy csak szegények vannak meg gazdagok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.