Egy 75 éves, beteg asszony ajtaját törte be baltával január 12-én az a férfi, aki az újbudai Lecke utcában aztán egy rendőrt meggyilkolt, kettő pedig megsebesített. Az önkívületi állapotban lévő férfi elvileg meg akarta menteni valamitől a szomszédját, Marika nénit. Sz. Szilárd azt hitte, démonok szállták meg a lakást. 

A Blikk megszólaltatta az idős asszonyt. Marika néni a lapnak elmondta,

Bár kicserélték már a szétvert ajtót, még a festés nincs kész, ezért akárhányszor csak ránézek a lakásom bejáratára, eszembe jut az a rémes este.

Nem is tudom, mi lett volna, ha annak a férfinak sikerül bejutnia a szétvert ajtón... A mai napig elő-előjön, örökké a rendőrgyilkos arcával álmodom. Nem ismertem ezt az embert, nem tudom, mit akart tőlem. Az a fiatal rendőr értem áldozta fel az életét, fel sem tudom ezt fogni, az őrangyalom küldte, s most már ő is az angyalok közé került.

"Az a fiatal rendőr értem áldozta fel az életét, fel sem tudom ezt fogni" – Megszólalt az idős szomszéd, akit az újbudai rendőrgyilkos akart „megmenteni”

Mécsest helyez el egy férfi Baumann Péter szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr fotóinál az újbudai rendőrkapitányságnál tartott megemlékezésen 2023. január 13-án. Január 12-én este három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy férfi Újbudán, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. A három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték. Baumann Péter, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. MTI/Lakatos Péter

Mint ismert, a dühöngő férfi rátámadt az esethez riasztott rendőrökre, halálra késelte Baumann Péter főhadnagyot, a környék körzeti megbízottját, és két másik járőrt is megsebesített: egy rendőr a combján, egy másik a karján és a mellkasán szenvedett szúrt sérülést. A sérült rendőrök – rövid üldözés után – támadójukat a helyszín közelében elfogták.

Forrás: Blikk, Telex

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Marika ne aggódjon,mert ennek nem maga az oka!
Ez a véletlenek összjátéka és 1 elvetemült ember az okozója!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.