Vasárnap hajnalban a Harminckettesek terén a villamosmegálóba csapódott egy autó, elütve egy 23 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette. A főpolgármester szerint a főváros nem lehet terepe a másokat veszélyeztető száguldozásnak.

Facebook-oldalán egy bejegyzésben írt a vasárnap hajnalban bekövetekezett tragédia kapcsán Karácsony Gergely főpolgármester - olvasható a hvg.hu cikkében.

Karácsony Gergely azonnali egyeztetést sürget a budapesti rendőrfőkapitánnyal a hajnali halálos gázolás miatt

Karácsony Gergely főpolgármester beszél a Deák Ferenc tér és a Ferenciek tere felújított metróállomások átadásán, a 3-as metró vonalán a Deák Ferenc téri metróállomáson 2023. január 23-án. 

Fotó, címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

Mint ismert, vasárnap hajnalban a Harminckettesek terén a villamosmegállóba csapódott egy autó, elsodorva a megállóban álló 23 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette

Karácsony Gergely főpolgármester a bejegyzésében a következőt írta:

Felfoghatatlan, hogy egy 23 éves fiatal nő hajnalban egy villamosmegállóban lett gázolás áldozata. Mélyen együttérzek a szeretteivel. A rendőrséggel közösen dolgunk van azzal, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Budapest sem nappal, sem éjjel nem lehet a másokat veszélyeztető száguldozás terepe.

A főpolgármester szerint "el lehet és el kell érni a zéró toleranciát az ilyen közúti balesetekkel szemben", és hogy a fővárosban "nullára, igen nullára csökkentsük a halálos közúti balesetek számát."

Karácsony a baleset miatt azonnali egyeztetést kezdeményez a budapesti rendőrfőkapitánnyal, közös intézkedési terv kidolgozását szorgalmazza az ilyen setek visszaszorítása érdekében - olvasható a bejegyzésben.

Tudom, a fiatal lány életét sajnos ez nem hozza vissza, de nem tudok annál fontosabb célt, mint hogy felelős és okos lépésekkel elérjük: senki ne haljon meg közúti balesetben Budapesten

- áll a bejegyzésben, melyt teljes terjedelmében itt lehet elolvasni:

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pegero: ma, 16:59 ☻ Ha anyád lenyelte volna a gecit a 2 mise között, akkor nem lennél akkora birka.
i.pinimg.com/originals/10/42/c5/1042c5fd6bdda0c7d012b79e4e4db936.gif
youtu.be/nlYlNF30bVg
„Halyrá” fidesz! Hát „HALYRÁ” „Lyézusmárja” A hülye fidesz mintájára. „Hüje!” Annak aki ki írta: Üzenem, csókoltat Lőrincze Lajos (édes anyanyelvünk) ! Ha hülye, vagy elég ha szóban elmondod ! Ékes bizonyítéka annak, hogy milyen szellemi színvonal jellemzi a fitymasz szekértolóit. Így van. Reklám az istálló falán. A látottak alapján úgy gondolom, hogy Schmitt Plagizáló Pali írta! De fideszes az biztos!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/28166249_1602390649845632_6615922510947051980_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GGKxLmKcqfcAX819Nr9&_nc_oc=AQnl0oUDpwj6NArT1FGIFFz3Zeiz0rZu-ykdS3Ca4c4lT4R3k0GA3AZVT7uwIPzVYjU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDXo3rmHW327Fo3mkyQguJx3gDAQ2QLWPuc4xis4wYUdg&oe=6419BDB5
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
@Pegero: a kutyát nem érdeki,hogy te disznószarral epilálsz ,hülye buzi !
Nanya
@Németh István: Fosol,te hitvány féreg? Mi az ,hogy nem szabad egyedül sétálni? Félsz te disznó ? Félj is !
gyáva hernyó!
Nanya
@rokker33: a tejfölös pofád tedd súlyba,mert ha valaki más rátenyerel a Tena pelendád túl fogy csordulni.
Miért nem írsz privátban? Ja mert könnyebben megtudnám a kilétedet. Nem fenyegetés csak kérdés: Tudod ,milyen hangon roppan a ropi? A tíz ujjaid amivel itt klampírozol ugyanolyan szépen reccsennének !
te gyáva tetű ! fedd fel magad és légy nagylegény ,légy bátor ! a többi meg jön magától !
Nanya
@Terminátor: Lehet ,hogy igazad van. De az aljas szolganépet nem veszi be a gyomrom.
Nanya
@Pegero: vármegye nincs ,te suttyó proszti ! a gőgös gúnár gedeon orbáncnak,neked és a többi baromnak üzenem ! anyjukat telibe ! Jönni fog,hogy a tetves kormány,meg a seggnyalói ezentúl grófok,bárók címmel büszkélkednek majd ?
Az igazi : TOLVAJOK KIRÁLYA ÉS UDVARTARTÁSA !!!
hahahahaaha !
te meg kisköcsög takarodj nyalni !
Nanya
a döglégy pegeronak mondja már meg valaki,hogy ő simán csak egy köpőlégy.
Nincs benne a szaron kívül semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.