Kezdeményezni fogja a Fidesz és a KDNP frakciója, hogy az Országgyűlés vitarendező delegációkat küldjön Svédországba és Finnországba, ugyanis szerintük súlyos viták vannak a két országgal. Orbán Viktor viszont mindkét frakciót arra kérte, hogy szavazzák meg a svéd és finn NATO-csatlakozást márciusban. Kocsis Máté és Simicskó György a balatonfüredi frakcióülés után tartott tájékoztatót, amin megtudtuk: a Pegasus-ügy csupán azoknak a fejében létezik, akik szeretnék, hogy legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Országgyűlés vitarendező delegációkat küldjön Svédországba és Finnországba, "

Oda kell küldeni TömjénZsótit és akkor megkezdheti a büntetését a házi rénszarvas kilövéséért...
Nessy
Jellemtelen színtársulat! Először megígérik a támogatást, aztán mégse nem! Pegazus ügy meg nincs! Pegazus épp az Olimposzon pihen. A telefonokat meg a marslakók hallgatták le, figyelték meg!
Béla333
"Kocsis beszámolója szerint komoly vita volt a svéd és a finn NATO-csatlakozásról, mivel ezeknek az országoknak a politikusai „durván, alaptalanul közönségesen sértegették Magyarországot, most pedig szívességet kérnek”. Így arra kérik az Országgyűlés elnökét, hogy küldjön egy delegációt a két országba, hogy a vitákat sikerüljön rendezni."

Így is van! Több tiszteletet a maffiának. Ha O1G-nek hűséget esküsznek és kezet csókolnak neki, majd akkor...
Okádni kell ezektől!!!
Béla333
2022. november 29. 16:40
"Orbán Viktor a finn kormányfőnek: Svédország és Finnország egyetlen percet sem veszít a NATO-tagságából"
"Igaz barátok között nincs szükség tisztázásra, Magyarország soha nem kötött és nem is fog más ügyeket kötni az EU-s támogatásokhoz. Ugyanez igaz többek között Finnország NATO-csatlakozására is. A magyar kormány támogatja a csatlakozást, és az Országgyűlés napirendre fogja tűzni a ratifikációt, amint megkezdődik a 2023-as ülésszak."
infostart.hu/belfold/2022/11/29/orban-viktor-a-finn-kormanyfonek-svedorszag-es-finnorszag-egyetlen-percet-sem-veszit-a-nato-tagsagabol

Ilyen aljas szemét embereket még nem hordott a hátán a Föld...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.