Kósa Lajos debreceni fideszes országgyűlési képviselő volt a Hír TV-n futó Bayer Show vasárnapi vendége.

Kósa Lajos Bayer Zsolt tökéről állapított meg figyelemreméltót

A Debreceni Nap szúrta ki, hogy a műsorban egyebek mellett az is szóba került, hogy ha már az ellenzék annyira tiltakozik az akkumulátorgyárak ellen, akkor vajon milyen alternatívát tudnának helyette javasolni. 

Bayer Zsolt mindezt ezzel a kérdéssel vezette fel: 

"Most akkor ugyanaz a politikai erő itt, Magyarországon, amelyik évek óta azt hörgi, hogy nálunk már holnaptól ne legyen belső égésű motoros autó, csak elektromos, ugyanez hogy tudja ugyanazzal a szájával követelni, hogy ne legyen akkumulátorgyár? Mégis, mi a búbánatot gondolnak, hogy az elektromos autó mi a tökömmel fog menni?"

- tette fel a kérdést a műsorvezető, mire a huncut Kósa Lajos lecsapta a magas labdát:

"Azzal nem. Biztos forrásból tudom. Megnéztem a szakértői anyagban."

- felelte rezzenéstelen arccal Debrecen legendás politikusa.

A jelenet a videón 31:30 körül kezdődik:

Forrás: debreceninap.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@balos: 10:49 Ha csak az lenne a baj,hogy vágósúlyban van, az lenne a legkisebb baj,ha mellette az ország boldogulásán dolgozna. De úgy néz ki,hogy addig nem nyugszik,még teljesen nem teszi tönkre...
Gyurka80
@csipetke: Légyszíves ne írj hülyeségeket: munkaerőhiány, van gyerekem de nem ilyen libbant tüntikéző pedofil pedagógusokra van szükség stb. Erőszakos a kormány ,akkor a szemkilövető mi volt?
e örö e bódottá
Kósa Lajos a legbutább zsidó a földön!
Sajnos nekünk jutott - nekünk sorsolta ki a gép.
csipetke
@Gyurka80: 15:27 Ha pedofilokat akarsz látni,nézz szét fideszéknél. Érdekes módon most ezen a nyomorult pedagógiai asszisztenesn rágódik a fidesznyik banda, ----remélem,keményen megbüntetik,----, nem úgy,mint a fidesz saját külön pedofilját,kaletát,akit sok-sok millió közpénzért menekítettek haza Peruból, ahelyett,hogy hagyták volna megrohadni valamelyik Dél-Amerikai börtönben.És a büntetése?! Az külön röhej:- kapott 500 ezer ft büntetést. Akkor nem szégyellte magát a fidesz banda?Vagy a Fohsz Tivadar fidesznyik esete. A fideszes pedofil,az jó pedofil..
Peller Anikó
@Hurka80: Tudjuk, hogy setét vagy mint a templom egere. Ha a tanárok tüntikéznek akkor ki kell rúgni őket, ha nem mennek el maguktól. A te hülyegyerekedet meg majd tanítják a katasztrófavédők, azok úgyis tudnak mindent. Vagy a kéményseprők, azoknak úgysincs már munkájuk. Nameg vannak még focisták is, azok legalább tudnak számolni. Legalább háromig.

Ja és nyilván fogalmad sincs ki volt erőszakos 2006-ban te elmebeteg szemkilövetőző barom.
Gyurka80
@csipetke: Már írtam csak a hülyék kaletáznak.Az böszmeferi embere volt és az egy gyereket sem erőszakolt meg csak a képeket nézegette, ez NAGY különbség, persze nem akarom mentegetni! A szoci lmps hadházi szarházi emberét mostanit láttad már aki nyugdíjasan kisfiút abuztált?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.